Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 14:11

Με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο συναντήθηκε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας σε συνέχεια των παρεμβάσεών της με θέμα το κυκλοφοριακό ζήτημα στο εθνικό δίκτυο του Νομού μας, ενόψει της θερινής περιόδου, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Νίκο Γεωργάκο.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η κυκλοφοριακή συμφόρηση που παρατηρείται στο Λούρο Πρέβεζας, ο οποίος διασχίζεται από το εθνικό δίκτυο, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Από την πλευρά μας τονίστηκε η ανάγκη παρέμβασης και τοποθέτησης αισθητήρων στους φωτεινούς σηματοδότες που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι τα οχήματα θα εξέρχονται από τον οικισμό του Λούρου εύκολα, στον απολύτως αναγκαίο χρόνο, χωρίς ταυτόχρονα να επηρεάζεται σημαντικά η κυκλοφορία των οχημάτων στο Εθνικό Δίκτυο.

Ο κ. Δήμαρχος  εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η πρότασή μας κινείται στην σωστή κατεύθυνση, ως προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και τον επισκεπτών στο Νομό μας, καθώς και την αναγκαιότητα διερεύνησης της δυνατότητας υλοποίησης αυτής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο-   -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ   ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
     
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ   Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Συνελήφθη ημεδαπή για κλοπή χρημάτων από εμπορικό κατάστημα στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Πρέβεζας για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων, ναρκωτικών και όπλων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Νέα κινητοποίηση από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και άλλους φορείς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Συγκέντρωση στο παλιό ΚΤΕΛ και πορεία στην πόλη

Με τη συμμετοχή δεκάδων σωματείων, συλλόγων, φορέων, ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών, […]