Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 19:33

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου συναντήθηκε ο Παύλος Φραγκούλης

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου συναντήθηκε  ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Πρέβεζας, Παύλος Φραγκούλης, σε συνέχεια των προεκλογικών του επαφών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκαν στο κλίμα που επικρατεί ενόψει των επικείμενων εκλογών, ενώ συζήτησαν για έργα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια και άλλα που πρέπει να προχωρήσουν, κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του νομού μας.

Στο τέλος της συνάντησης ο Υποψήφιος Βουλευτής δέχθηκε τις ευχές του Αντιπεριφερειάρχη για καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ ο κ. Φραγκούλης επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες και τα γραφεία και συνομίλησε με τους υπαλλήλους.

https://paulosfragoulis.gr/

Προηγούμενο Άρθρο

Η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαρία Χήτα στις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επόμενο Άρθρο

Εθνικές Εκλογές: Η υποψήφια βουλευτής Ν.Δ Ιωάννα Μπεϊντάρη στο Ράδιο Πρέβεζα, μιλάει για το πρόγραμμα τους στόχους και τις εκλογές της 21ης Μαΐου (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Κώστας Μπάρκας: Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή για τους ΤΟΕΒ- Η άρνηση της κυβέρνησης να δώσει λύση θέτει σε κίνδυνο τη νέα καλλιεργητική περίοδο

Επίκαιρη Ερώτηση κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ο […]