Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 16:01

Με την νεολαία στην πρώτη την γραμμή! του Απόστολου Ντόντορου

Πλησιάζοντας στην εκλογική μάχη οι πολιτικές αντιπαραθέσεις γίνονται όλο και πιο έντονες. Το δίλημμα στις ερχόμενες εκλογές θα είναι δημοκρατία η εκτροπή και στην χώρα μας η δημοκρατία έχει βαθιές ρίζες για να ηττηθεί. Οι νέες και οι νέοι αυτού του τόπου δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποιοι είναι αυτοί που θέσπισαν την ελάχιστη βάση εισαγωγής.

Ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν κόφτη στα όνειρα πολλών συμμαθητών/τριωνμας για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν ότι με 10.000 μόρια δεν είσαι άξιος να σπουδάσεις αλλά με 10.000€ είσαι. Ποιοι είναι αυτοί που ενώ τα πανεπιστήμια μας πάσχουν από διδακτικό προσωπικό, δεν υπάρχει δωρεάν σίτιση και δωρεάν μεταφορά για όλους τους φοιτητές & φοιτήτριες , οι εστίες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις επιχείρησαν να φέρουν ‘’χωροφύλακες’’ στα πανεπιστήμια μας.

Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να διαλύσουν τους φοιτητικούς μας συλλόγους θεσπίζοντας ηλεκτρονικές εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο. Ποιοι είναι αυτοί που εξίσωσαν τα πτυχία μας με αυτά των ιδιωτικών κολλεγίων βγάζοντας μας ίσους στην αγορά εργασίας. Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να καταστρέψουν το μέλλον της γενιάς μας ; Ποιοι είναι αυτοί;

Η απάντηση είναιο νεοφιλελευθερισμός , ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία και για αυτούς τους λόγους θα δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Η δημοκρατία θα αντεπιτεθεί ,η ιστορική πολιτική αλλαγή θα επέλθει και η νεολαία θα βρίσκεται στην πρώτη την γραμμή δίνοντας την μάχη για την ανατροπή!!

Απόστολος Ντόντορος

Μέλος Νεολαίας Σύριζα

Μέλος Δικτύου Προοδευτικών Αριστερών Φοιτητών

Προηγούμενο Άρθρο

Με 8 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Με πανηγυρικούς εορτασμούς θα τιμηθεί ο Πολιούχος Αγ. Χαράλαμπος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...