Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:12

Με παρεμβάσεις του Στέργιου Γιαννάκη η 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ Καναλακίου

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό ότι το Κέντρο Υγείας Καναλακίου θα λειτουργεί πλέον σε 24ωρη καθημερινή βάση, βοηθώντας  όλους τους ασθενείς των γύρω περιοχών, που μέχρι πρότινος έπρεπε να κάνουν ολόκληρο ταξίδι προκειμένου να πραγματοποιήσουν ακόμη και τις πιο μικρές εξετάσεις,.
Σημαντικό ρόλο στην 24ωρη επαναλειτουργία του Κέντρου Υγείας Καναλακίου έπαιξε ο Βουλευτής της Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης, ο οποίος με συνεχείς παρεμβάσεις τόσο προς τον αρμόδιο υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, όσο και προς την 6η ΥΠΕ, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο ίδιος μάλιστα έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook:
Όταν οι προσπάθειες έχουν θετικό αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να νοιώθεις ικανοποίηση.
Η κατάσταση που επικρατούσε στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου είναι γνωστή σε όλους μας, με ότι αυτό σήμαινε για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής.
Οι επανειλημμένες Ερωτήσεις μου και Αναφορές στη Βουλή, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, αλλά και η άριστη συνεργασία μου με το Υπουργείο Υγείας και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, είχαν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.
Μετά από 6 χρόνια τίθεται ξανά σε εφαρμογή η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καναλακίου.
Το Κέντρο Υγείας, του οποίου η πλήρης λειτουργία είχε σταματήσει πριν 6 χρόνια, πλέον θα εφημερεύει όλες τις ημέρες του μήνα και έτσι επιλύεται ένα τεράστιο θέμα για την κοινωνία του Δήμου Πάργας.
Προηγούμενο Άρθρο

Υπεύθυνος Covid-19 για τον Δήμο Πάργας ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούσιος

Επόμενο Άρθρο

Δύο αναπνευστήρες και ένα φορητό ακτινολογικό στο Νοσοκομείο Πρέβεζας – Ευχαριστήριο προς την Περιφέρεια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...