Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 14:10

Με Νίκες Συνέχισε Ο ΑΟΠ

Δύο νίκες πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΟ Πρέβεζας ,κερδίζοντας το Σάββατο 10/2 στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Παναιτωλικό με 3-0 σετ (25-12,25-9,25-13) για το πρωτάθλημα Κ18 Αγοριών και την Κυριακή 11/2 στην Άρτα τον ΓΣ Άρτας με 3-0 σετ (25-15,25-20,25-23) για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ανδρών.

Το Σάββατο 10/2, ο ΑΟΠ υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που από την αρχή ήταν το απόλυτο φαβορί και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο αφού κέρδισε με 3-0 σετ σε λιγότερο από μία ώρα. Η διαφορά της ποιότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και ήταν ευκαιρία για τον προπονητή Ν. Ρούσο να δοκιμάσει και νέους αθλητές στην ομάδα, όπως και νέα σχήματα και τακτικές ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΣ Γιάννενα (21/02).

ΑΟΠ (Ρούσος, Βενετίδης): Βαγγέλης Σ & Δ,Σμπόνιας, Παπαδιώτης Σ & Δ, Βενετίδης Β & Α, Τζιώρας, Αντωνόπουλος, Κορωναίος, Βάσος, Μπαλάφας

Την Κυριακή 11/2, ο ΑΟΠ αντιμετώπισε στην Άρτα τον τοπικό ΓΣ Άρτας , σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με πολύ καλές επιθετικές και αμυντικές ενέργειες και πάθος για την κατάκτηση της νίκης. Ο ΑΟΠ ποιοτικότερος και πιο αποφασιστικός επικράτησε συνεχίζοντας το σερί νικών και την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα αφού παραμένει στην 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ερμή Ηγουμενίτσας, μία θέση που οδηγεί στα μπαράζ της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

ΑΟΠ (Ρούσος): Βρυώνης, Αντύπας, Ρεμπής, Μπέλος, Βενετίδης, Βαγγέλης, Σμπόνιας, Τζιώρας, Παπαδιώτης

Προηγούμενο Άρθρο

Ο σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Πρέβεζας – Λευκάδα κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Επόμενο Άρθρο

Εποικοδομητική συνάντηση του Δ.Σ των εθελοντών Δασοπροστασίας -Πυρόσβεσης με τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...