Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 15:44

Με μεγάλη συμμετοχή η νέα εθελοντική αιμοδοσία Ομίλου Εταιρειών Τέφα

Πιστοί στο στόχο του Ομίλου Εταιρειών Τέφα να αποτελούν έναν πυλώνα συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η νέα εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Όμιλος Εταιρειών Τέφα την Παρασκευή 23/02/2024.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ομίλου Εταιρειών Τέφα (ΜΑΡΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ΜΑΡΙΝΑ ΧΙΟΥ), παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία του Ομίλου για κοινωνική προσφορά, προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να δώσουν αίμα για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Ομίλου Τέφα, που αγκάλιασαν μαζικά τη δράση καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, χάρη στους οποίους πραγματοποιείται ομαλά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια η εθελοντική αιμοδοσία και η οποία αποτελείται από τους:

  • Εύη Καχριμάνη, Διευθύντρια Αιμοδοσίας Γ.Ν. Πρέβεζας
  • Λιόντου Μαίρη, νοσηλευτικό προσωπικό
  • Γεωργοκίτσιος Θωμάς, νοσηλευτικό προσωπικό
  • Ψωφάκη Βασιλική, παρασκευαστικό προσωπικό
  • Μάρος Δημήτριος , οδηγός

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι σημαντική και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας στο τηλέφωνο 2682361222.

Προηγούμενο Άρθρο

Συναυλία αφιέρωμα στον Antonio Vivaldi

Επόμενο Άρθρο

Διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Πρέβεζας του Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Νομού Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...