Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 14:38

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 14α Μαϊστράλια από την χορωδία Ηχοχρώματα στην Πρέβεζα (video-pics)

Μια μοναδική μουσική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον πεζόδρομο των Δικαστηρίων Πρέβεζας.

Τα 14α Μουσικά Μαϊστράλια που διοργάνωσε η χορωδία “Ηχοχρώματα” σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Πρέβεζας και με τη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, επέστρεψαν πιο δυνατά από ποτέ.

Το καλλιτεχνικό αυτό γεγονός είχε μεγάλη απήχηση στους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Πρέβεζας και το οποίο παρακολούθησαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ και περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης, ο επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Νίτσας, ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Τζίμας, ο πρόεδρος της χορωδίας Αρμονία και δημοτικός σύμβουλος Κοσμάς Κορωναίος, ο επίτιμος πρόεδρος της χορωδίας Ηχοχρώματα Σπύρος Τσόκας και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια του ελληνικού έντεχνου ρεπερτορίου με τετραμελή ορχήστρα.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση συμμετείχαν μαζί με τα Ηχοχρώματα, η Δημοτική Χορωδία Καλλιθέας, η Χορωδία Δήμου Μεγαρέων και η Χορωδία Κρανιωτών Λάρισας.

Προηγούμενο Άρθρο

Μια φωτογραφία της Πάργας συγκέντρωσε εκατομμύρια views στο Facebook

Επόμενο Άρθρο

Αισχύλου “Πέρσες” το Σάββατο 5 Αυγούστου στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...