Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:25

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα (video-pics)

Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν το πρωί της 25ης Μαρτίου οι εορτασμοί στην Πρέβεζα, για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, χωρίς κάποιον εκπρόσωπο της Ελληνικής κυβέρνησης.

Στις 11 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ι.Ν. Παναγίας στην Πρέβεζα στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κα. Χριστίνα Κίτσιου, εκπαιδευτικός του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας.

Το παρών έδωσαν οι Βουλευτές Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης και ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δαρδαμάνης, Γρηγόρης Κουμπής και Γιώργος Σαριάνογλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αγγελική Κωνσταντινίδη, οι προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμιας, οι διοικητές των στρατιωτικών, Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών αρχών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης στη μνήμη των νεκρών των εθνικών μας αγώνων, από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών και ιδρυμάτων που μετείχαν στην εορτή.

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση στην οδό Σπηλιάδου, από τους μαθητές των σχολείων και πολιτιστικούς συλλόγους.

Προηγούμενο Άρθρο

Στους ετεροδημότες της Αθήνας μιλάει η υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Στέλλα Βαρτελάτου

Επόμενο Άρθρο

Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στον Δήμο Ζηρού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...