Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 7:53

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Πρέβεζα – Ο Μιχάλης Ράμμος είναι ο ευλογημένος των Θεοφανείων

Με κάθε επισημότητα τελέστηκαν σήμερα στην Πρέβεζα τα Θεοφάνεια με τον Αγιασμό των Υδάτων. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας των Θεοφανείων που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους η πομπή, κατευθύνθηκε στο λιμάνι και από εκεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου και οι ιερείς πέταξαν τον σταυρό στην θάλασσα.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων και την προσπάθεια των κολυμβητών να φτάσουν πρώτοι στο Σταυρό που έριξε χωρίς κορδέλα στη θάλασσα ο Σεβασμιότατος.

Τυχερός της ξεχωριστής αυτής ημέρας ο 18χρονος Μιχάλης Ράμμος που δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και ευλογημένος, ενώ στην συνέχεια δέχτηκε τις ευχές του Μητροπολίτη και όλου του κόσμου που έσπευσαν να τον συγχαρούν.

Μεταξύ άλλων τον Αγιασμό των Υδάτων παρακολούθησαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τάσος Δρακος, ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Αηδώνη, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας και στρατού, συλλόγων, φορέων κλπ.

Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και οι πρώτες δηλώσεις του νικητή…

Προηγούμενο Άρθρο

Θεατρική παράσταση από τους “Όπως Αγαπάμε!” – Έρχεται το ”Τρεις κι ο κούκος”

Επόμενο Άρθρο

Μιχάλης Ράμμος (Ευλογημένος Θεοφανείων): ”Αφιερωμένο στην οικογένειά μου” (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...