Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 20:05

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου στην Πρέβεζα και η ημέρα των Ενόπλων δυνάμεων (video-pics)

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου και η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην πόλη της Πρέβεζας. Στη Θεία Λειτουργία και την πανηγυρική Δοξολογία η οποία τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στην Παναγία των Ξένων παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Στράτος Ιωάννου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας Νίκος Σολδάτος, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και αρκετοί πιστοί που τίμησαν την ξεχωριστή αυτή ημέρα για την χριστιανοσύνη αλλά και τη χώρα μας.

Ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Πρέβεζας υποπτέραρχος ιπτάμενος ε.α Ιωάννης Τσαντήρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και στο ρόλο που αυτές έχουν διαδραματίσει διαχρονικά στους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας μοιράστηκαν στους πιστούς πολυσπόρια, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την τέλεση επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων.

Προηγούμενο Άρθρο

Προσποιούνται ότι είναι μέλη της ΛΕΚ Πρέβεζας και πωλούν ημερολόγια

Επόμενο Άρθρο

Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας: Τα νέα φορολογικά μέτρα ξεχείλισαν το ποτήρι της οργής και της αγανάκτησής μας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...