Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 0:37

Με ισοπαλία 1-1 ολοκλήρωσε το 2023 ο Α.Σ Νικόπολη με αντίπαλο την Αναγ. Τσουκαλάδων (video)

Με ισοπαλία 1-1 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ο Α.Σ Νικόπολη 2020, το 2023, χωρίς ωστόσο να χάσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Πρέβεζας υποδέχθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα” την Αναγέννηση Τσουκαλάδων με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 56ο λεπτό με το υπέροχη πλασέ του Βάσσιου, για να ισοφαρίσει η ομάδα των Τσουκαλάδων στο 69ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Χότζα.

Ωστόσο ο αγώνας διεκόπη στο 74ο λεπτό, όταν φίλαθλος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο από την πλευρά της μικρής κερκίδας και πέταξε στον χλοοτάπητα κάθισμα που έσπασε την εξέδρα.

Ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε τον αγώνα για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ηρεμίσει η κατάσταση, αλλά και να προστατέψει τους ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές του αγώνα: Φίτσας, Κώτσης, Κάτσενος.

Α.Σ Νικόπολη (Δημήτρης Κώστης): Γαλανός, Μίτα, Δημακόπουλος, Σφήκας (46ο Παπουτσής), Κίστης, Μήτσιος, Βάσσιος (70ο Περδικάρης), Τσουμελέκας, Μαρκουδάκης, Κουτρούμπας (94ο Κιτσαντάς).

Αναγέννησης Τσουκαλάδων (Κώστας Κουντουρής): Βεργίνης Ι., Βεργίνης Ξ., Σολδάτος, Παπαδήμας, Κεντράϊ, Βεργίνης Ι. (60ο Ραπάχ), Χότζας, Μπρέκου, Κούρτης, Βασιλάκης (93ο Μπαλτσάς), Τσούτσης.

Προηγούμενο Άρθρο

Περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες στο Santa Run 2023 – Επιτεύχθηκε ο στόχος των απινιδωτών (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

“Η σκιά της ημέρας” στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...