Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 3:10

Με θέμα το Νοσοκομείο ολιγόλεπτο τετ α τετ Θανάση Εξαδάκτυλου και Σπύρου Βρυώνη

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Ελλάδας Θανάση Εξαδάκτυλου στην Πρέβεζα το απόγευμα της Παρασκευής, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Βρυώνης, είχε ολιγόλεπτη συζήτηση για το τεράστιο θέμα του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Ο Σπύρος Βρυώνης εκτός από δημοτικός σύμβουλος είναι και εργαζόμενος στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, τόσο κτιριακά, όσο και με τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ Θανάσης Εξαδάκτυλος γνώστης του σοβαρού αυτού ζητήματος, τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό του πρεβεζάνικου λαού για το δίκαιο αίτημα που έχουν.

”Το Νοσοκομείο Πρέβεζας είναι ένα γερασμένο κτίριο και χρειάζεται άμεσα λύσεις όσον αφορά τον εκσυγχρονισμό του, προκειμένου να γίνει πιο λειτουργικό, μέχρι ότου κατασκευαστεί ένα νέο Νοσοκομείο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η Πρέβεζα και όχι μόνο” είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Ο Σπύρος Βρυώνης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Π.Ι.Σ για την όποια βοήθεια δώσει και εκείνος από την πλευρά του, προκειμένου σύντομα να γίνουν έργα στις υγειονομικές υποδομές του νομού.

Προηγούμενο Άρθρο

Αίτηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμμουδιάς Σπλάντζας για ένταξη του μυθικού ποταμού Αχέροντα στον κατάλογο άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς

Επόμενο Άρθρο

Με τα χρώματα της Εθνικής στο Βαλκανικό Βάδην της Αττάλεια η Πρεβεζάνα πρωταθλήτρια του ”ΕΥΖΗΝ” Αθηνά Ντάτσα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...