Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 17:41

Με επιτυχία τα εγκαίνια των γραφείων της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσία των βουλευτών του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη και Γιάννη Τσίμαρη, των πολιτευτών Γιώργου Δημητρίου, Παύλου Φραγκούλη, Μαρίας Χήτα και Χρήστου Πεπόνη, των μελών της νομαρχιακής, των αντιδημάρχων Φώτη Ζέρβα και Σπύρου Κόκκαλη και πλήθος κόσμου.

Επίσης το παρών έδωσαν πρώην δήμαρχοι της Πρέβεζας και πρώην νομάρχες, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ”Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Βαγγέλη Ροπόκη και Θοδωρή Δράκο.

Τόσο ο Γιάννης Τσίμαρης όσο και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης απευθυνόμενοι στους παρευρισκόμενους μίλησαν για την αναγκαιότητα των γραφείων, με τον βουλευτή Α’ Αθηνών να αναφέρεται και στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι το δεύτερο κόμμα, αλλάζοντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα με περιπολικά της αστυνομίας να έχουν διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Τέλος να πούμε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και στο οργανωτικό για την άρτια σε οργάνωση εκδήλωση των εγκαινίων.

Από το απόγευμα της Παρασκευής, το ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας αλλάζει σελίδα, δυναμώνει και προχωράει μπροστά με στόχο την δυναμική του παρουσία σε όλα τα επίπεδα, αρχής γενομένης των Ευρωεκλογών του του Ιουνίου.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Ομάδες διακοπής καπνίσματος από το Πολυδύναμο Κέντρο ΟΚΑΝΑ Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Στις 19 Απριλίου η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...