Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 11:34

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα: “Ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών δεξιοτήτων των εργαζόμενων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριο Πρέβεζας, η ημερίδα που συνδιοργάνωσαν το ΔΙΕΚ  Πρέβεζας, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και το Επιμελητήριο Πρέβεζας, με θέμα: 

¨ Ενίσχυση και ανάπτυξη των ηγετικών και διευθυντικών δεξιοτήτων των εργαζόμενων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας¨.

Ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας Γιάννης Αναγνωστάκης μετά το πέρας της ημερίδας ευχαρίστησε δημόσια,

– την κα  Αγγελική Κωνσταντινιδη, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου,  Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για την Π.Ε. Πρέβεζας, την κα. Ισμήνη Καβαλλάρη, Υποδ/ντρια του ΣΔΕ Πρέβεζας, την κα Loukia Leontitsi, εκπ/τρια ενηλίκων, τον κο Νίκο Καγγελάρη, Δ/ντή του ΕΠΑΛ Πρέβεζας καθώς και την συνεργάτιδα του κα Lina Stamati, για την ευγενική αποδοχή τους στο κάλεσμα συμμετοχής που τους απηύθυνε, και για την συμβολή τους στην παραγωγή και διάχυση υψηλού βαθμού ποιότητας επιστημονικού έργου, και

-τους σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ για την ενεργητική συμμετοχή τους και για την συνδρομή τους  στην από όλους ομολογούμενη επιτυχή διοργάνωση της Ημερίδας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ζητείται άτομο για εργασία για την διαχείριση διαμερισμάτων Airbnb!

Επόμενο Άρθρο

Στις 23 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ζηρού

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...