Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:25

Με επιτυχία η 4η συνάντηση ακαδημιών στίβου στην Πρέβεζα (video-pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η συνάντηση ακαδημιών στίβου το πρώΐ της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’, από τις περιοχές της Πρέβεζας και της Λευκάδας με την συμμετοχή 4 συλλόγων και 250 αθλητών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης την είχε ο Α.Σ ‘’ΕΥΖΗΝ’’ Πρέβεζας με την συνδιοργάνωση του δήμου Πρέβεζας, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ Ε.Α.Σ Ηπείρου.

Στην 4η συνάντηση συμμετείχαν οι σύλλογοι από την Πρέβεζας, Α.Σ ‘’ΕΥΖΗΝ’’ Πρέβεζας και Α.Ο. Πρέβεζας και από την Λευκάδα οι σύλλογοι Γ.Σ Λευκάδας και Α.Σ Ελπίδες.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μετάλλιο για την συμμετοχή τους, ενώ όπως δήλωσε στην κάμερα του ON TV η προπονήτρια του Α.Σ ‘’ΕΥΖΗΝ’’ Πρέβεζας Σίλα Γέροντα, παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο διάστημα.

Το παρών στο δημοτικό στάδιο έδωσε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του ON TV τόνισε την σημαντικότητα τέτοιων εκδηλώσεων, αφού όπως είπε ο αθλητισμός είναι σημαντικός, αφού προστατεύει τα παιδιά μας από επικίνδυνες καταστάσεις στην ζωή τους. Ο δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε τέτοιες εκδηλώσεις’’.

Προηγούμενο Άρθρο

Συμπεριληπτική Κοινωνία σημαίνει αγάπη και υποδομές. 3 χρόνια  έμπρακτης προσφοράς στο 1ο Ειδικό Σχολείο από το Δήμο  Πρέβεζας.

Επόμενο Άρθρο

Κάλεσμα Λεωνίδα Αργυρού για συμμετοχή στο Santa Run στις 17 Δεκεμβρίου (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...