Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 13:35

Με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίου (video-pics)

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Καναλίου επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις και δώρα για όσους βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Kolones Club, για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Με τον πάτερ Αρσένιο να ευλογεί την πίτα και να δίνει της δικές του ευχές, η πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνα Ρούγκα ευχαρίστησε θερμά όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα η κα Ρούγκα προανήγγειλε ότι ο σύλλογος θα δραστηριοποιηθεί ακόμη περισσότερο με μια σειρά εκδηλώσεων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Το παρών στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι, Δ.Ε Ζαλόγγου Γιώργος Σαργιάνογλου, Δ.Ε Λούρου Νίκος Παγγές, οικονομικών Γιώργος Κοκκίνης, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Καναλίου Χρήστος Κουμπούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Θοδωρής Δράκος και πλήθος κόσμου.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με την ζωντανή μουσική με τους Κώστα Παρούση, Στέλλα Θάνου και Νίκο Μπισδάκη.

Προηγούμενο Άρθρο

Σύλληψη στην Πρέβεζα ύστερα από καταγγελία νεαρών – Κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Επόμενο Άρθρο

Η σκακιστική Ένωση έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...