Με επιτυχία η ημερίδα για τα εργασιακά θέματα στην Πάργα

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Πέμπτη 15/02, η ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εστίασης κ Καφέ Μπαρ Πάργας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πρέβεζας, στο Πνευματικό κέντρο Πάργας.

Η ημερίδα είχε θέμα τα Εργασιακά. Έγινε εκτενής αναφορά στην Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας που είναι προ των πυλών, στην ΣΣΕ (Συλλογική σύμβαση εργασίας) στον επισιτισμό και σε κάθε νέο νόμο πάνω στα εργασιακά του κλάδου. Η συμμετοχή ήταν αθρόα από επαγγελματίες του κλάδου αλλά και από λογιστές της περιοχής.

Έγιναν πολλές ερωτήσεις και ο εξαιρετικός ομιλητής Κ. Νάζος Αθανάσιος απάντησε σε όλα, με γνώση και υπευθυνότητα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Επιμελητήριο Πρέβεζας και τον Πρόεδρο Κ. Μπούρη Ιωάννη για την συνεχή συμπαράσταση στις προσπάθειες του Συλλόγου μας.

Ο σύλλογος Εστίασης Πάργας θα είναι πάντα δίπλα στους συναδέλφους με συνεχή σεμινάρια και ενημερώσεις για όλες τις αλλαγές που έρχονται στο εργασιακό μας περιβάλλον!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δωρεά βιβλίων στον ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη από τους Bookmarkers και τον Γρηγόρη Δημητριάδη (video)

Βιβλία στο κέντρο βραχείας νοσηλείας του ΕΟΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη...

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ειδικό ποσοστό εισαγωγής για υποψηφίους από τον Δήμο Ζηρού και τον Δήμο Πρέβεζας

Μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για...

ΚΕΔΕ: Πάγωμα διατάξεων του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης ζητούν οι Δήμοι ενόψει των προϋπολογισμών του 2027

Στο επίκεντρο της συζήτησης της συνεδρίασης (Πέμπτη 8 Οκτωβρίου...