Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 13:47

Με επιτυχία η εκδήλωση για τον σακχαρώδη διαβήτη (video-pics)

Ο Νοέμβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τον Διαβήτη.

Έτσι το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα της Θεοφανείου ο σύλλογος ατόμων με νεανικό διαβήτη και κοιλιοκάκη Πρέβεζας ‘’Mellitus Celiac και η 1η Τ.Ο.Μ.Υ. Πρέβεζας πραγματοποίησαν εκδήλωση ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη διαβήτη.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γούσης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας Δημήτρης Σουμαλεύρης και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Πρέβεζας και ο πρόεδρος του Ι.Σ Πρέβεζας,  η γραμματέας του συλλόγου ατόμων με νεανικό διαβήτη και κοιλιοκάκη Πρέβεζας ‘’Mellitus Celiac Σοφία Τσιακάλου και η εκπρόσωπος της 1ης Τ.Ο.Μ.Υ.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι: 1) Ζησίδης Χρήστος, Ενδοκρινολόγος, Επιμελητής Α΄ κλινικής ΠΓΝ Ιωαννίνων και 2) Καράς Κωνσταντίνος, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, που μίλησαν με αριθμούς και στοιχεία για τον σακχαρώδη διαβήτη, την πρόληψη και τους τρόπους αντιμετώπισή του.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου, έδωσε από ένα βιβλίο τους ομιλητές με την ιατρική ιστορία της Πρέβεζας.

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Βασίλης Ιωάννου απαντά στον Γ. Νίτσα, για τη δήθεν «αλά καρτ δημοσιογραφία»

Επόμενο Άρθρο

Τ.Ε. ΚΚΕ Πρέβεζας: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...