Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 15:26

Με εκκωφαντικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Πρέβεζα(video-pics-live)

Με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο έκλεισαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις για το 2023 του δήμου Πρέβεζας με τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο να ευχαριστεί τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν για αυτό το τετραήμερο στην Πρέβεζα.

Ο πρωτεργάτης του Καρναβαλικού Κομιτάτου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου Σπύρος Πλέουρας ευχαρίστησε και εκείνος με την σειρά του όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις με την υπόσχεση ότι του χρόνου θα γίνουν ακόμη περισσότερα πράγματα.

Στην συνέχεια ακολούθησε η βαρκαρόλα εκεί όπου πολλά ψαροκάικα και άλλα ιδιωτικά σκάση έκαναν βόλτα στην θαλάσσια περιοχή του λιμανιού με τα πληρώματά τους να κρατούν καπνογόνα, για να ολοκληρωθεί με το κάψιμο του καρνάβαλου και την ρίψη εκατοντάδων βεγγαλικών στον ουρανό της Πρέβεζας.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με το Πρεβεζάνικο συγκρότημα West Coast.

Στην λήξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων εκτός του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, το παρών έδωσαν μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι των εθνικών εκλογών.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Καθαρά Δευτέρα: Πέταξαν στους ουρανούς της Πρέβεζας οι χαρταετοί (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Κοσμάς Κοψάρης, La ley del deseo, una película dirigida por Pedro Almodóvar – Όταν ο σκηνοθέτης έσπασε τα όρια του φύλου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...