Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 6:20

Μεταφέρετε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε κάθε χώρο του σπιτιού σας!

Η πιο λαμπερή γιορτή του έτους πλησιάζει και εσείς ψάχνετε τις πιο πρωτότυπες ιδέες για να απογειώσετε την φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας και να μπείτε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων; Απογειώστε την διακόσμησή σας στολίζοντας κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Βρείτε παρακάτω τις ωραιότερες ιδέες για το Christmas decoration κάθε ξεχωριστού δωματίου και δημιουργήστε μια elegant διακόσμηση με τόση υπερβολή όση απαιτούν τα Χριστούγεννα!

Στολίστε την τραπεζαρία σας

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι το οικογενειακό τραπέζι θα διεξαχθεί στην τραπεζαρία την παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς δεν μπορείτε να παραβλέψετε να στολίσετε αυτόν τον χώρο του σπιτιού. Η δική μας πρόταση είναι να τοποθετήσετε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο στεφάνι στο κέντρο του τραπεζιού ή να βάλετε περισσότερα από ένα μικρότερα στεφάνια στο τραπέζι. Μπορείτε να στολίσετε τις καρέκλες σας με κόκκινους διακριτικούς φιόγκους και φυσικά αν έχετε αρκετό χώρο στην τραπεζαρία μην διστάσετε να τοποθετήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο σε κάποια γωνιά κοντά στο τραπέζι.

Στολίστε την κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο προσωπικός σας χώρος όπου θέλετε να χαλαρώνετε απόλυτα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσθέσετε μερικές χριστουγεννιάτικες πινελιές για να δημιουργήσετε μια cozyατμόσφαιρα. Αναζητήστε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με ρυθμιζόμενη ένταση φωτός ή χριστουγεννιάτικους προτζέκτορες, τοποθετήστε στο κομοδίνο σας διακοσμητικές γυάλινες μπάλες χιονιού και βάλτε στο κρεβάτι σας μερικά χριστουγεννιάτικα μαξιλαράκια.

Στολίστε το σαλόνι

Το ‘κέντρο’ της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων δεν είναι άλλο από το σαλόνι σας και εκεί πρέπει να καταβάλετε τις μεγαλύτερες διακοσμητικές σας προσπάθειες και να αφήσετε την φαντασία σας να δημιουργήσει. Δώστε μεγάλη προσοχή στον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και επιλέξτε ζεστά χρώματα που θα αναδείξουν την διακόσμησή σας. Συμπληρώστε την διακόσμησή σας με υπέροχα ριχτάρια καναπέ, μικρά χριστουγεννιάτικα χαλάκια και εντυπωσιακά μαξιλάρια για τις πολυθρόνες σας. Αν στον χώρο σας διαθέτετε τζάκι μπορείτε να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικες κάλτσες τις οποίες θα γεμίσετε με ζαχαρωτά και δωράκια.

Στολίστε το μπαλκόνι

Το μπαλκόνι είναι ακόμη ένας χώρος του σπιτιού με την διακόσμηση του οποίου αξίζει να ασχοληθείτε. Αναζητήστε στην αγορά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια εξωτερικού χώρου, τα οποία είναι αδιάβροχα και περάστε τα γύρω από τα κάγκελα του μπαλκονιού σας. Αν θέλετε να επενδύσετε ακόμη περισσότερο στην διακόσμησή σας μπορείτε να αναζητήσετε φωτιζόμενους Άγιους Βασίληδες ή ταράνδους και φυσικά οι γιρλάντες είναι ακόμη ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από την διακόσμηση του μπαλκονιού σας!

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσκληση και πρόγραμμα εκδήλωσης στην επέτειο ανατίναξης του ναρκαλιευτικού πλοίου “Πηνειός”

Επόμενο Άρθρο

Κλειστό θα παραμείνει το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας λόγω εργασιών συντήρησης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...