Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 8:43

Μεσογειακοί Bowling: Με δύο χρυσά και 5 χάλκινα ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα

Άλλη μία ευκαιρία για να διαφημιστεί διεθνώς το ελληνικό μπόουλινγκ, σε αγωνιστικό αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο, αποτέλεσε το 24ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Strike Bowling” στο Χαϊδάρι, με την συμμετοχή 57 αθλητών και αθλητριών από 15 χώρες.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και είναι το δεύτερο μεγάλο γεγονός που φιλοξένησε η νεοσύστατη Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ακριβείας (Ε.Ο.Α.Α.) μέσα σε λίγους μήνες, αφού είχε προηγηθεί τον περασμένο Οκτώβριο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Πρωταθλητών (ECC 2021) στα Χανιά.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, η Εθνική Ομάδα με αρχηγό αποστολής τον Νίκο Μπούφεση, κατάφερε και πήρε δύο χρυσά και 5 χάλκινα μετάλλια.

Στους αγώνες το παρών έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, και οι γενικοί γραμματείς των ξένων Ομοσπονδιών, οι οποίοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από τους αγώνες και την φιλοξενία.

Ο Νίκος Μπούφεσης μίλησε στην κάμερα του onprevezanews.gr για την τεράστια επιτυχία, αλλά και το μέλλον της Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και για το άθλημα γενικότερα.

Δείτε τις δηλώσεις:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ποιοι εκλέγονται για σύνεδροι

Επόμενο Άρθρο

Βρεφονηπιακός σταθμός ”Μικρούπολη Πρέβεζας” – Οι προεγγραφές ξεκίνησαν!!!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...