Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 12:47

Μεγάλο το ποσοστό υγειονομικών της Πρέβεζας δήλωσαν ΝΑΙ στο εμβόλιο

Το πολυαναμενόμενο εμβόλιο Covid-19, αναμένεται να φτάσει στην Πρέβεζα στις 7 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο με την λίστα των υγειονομικών – διοικητικών που θα το κάνουν να είναι έτοιμη.

Μαζί με τους υγειονομικούς του Γ.Ν. Πρέβεζας, θα εμβολιαστούν υγειονομικοί από τα Κ.Υ. της Π.Ε Πρέβεζας, καθώς και του Κ.Υ. Βόνιτσας.

Το ποσοστό των υγειονομικών (90%) διοικητικών (70%) που θα κάνουν το εμβόλιο, τα οποία είναι αρκετά υψηλά, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι άλλοι που δεν θα εμβολιαστούν, έχοντας είτε προβλήματα υγείας ή έχουν εμβολιασμοί πρόσφατα με άλλα εμβόλια όπως πνευμονιόκοκκου (πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας μήνας).

Συνολικά σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, στην Πρέβεζα θα φτάσουν 320 δόσεις εμβολίου με πρώτον στην λίστα να είναι ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Γιάννης Μπαϊλης.

Πρώτος θα κάνει το εμβόλιο ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Γιάννης Μπαϊλης

Σε Γιάννενα και Άρτα άνθρωποι από την Πρέβεζα για εκπαίδευση

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα Γιάννενα και την Άρτα θα μεταβούν άνθρωποι από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την διαδικασία εμβολιασμού και τον τρόπο σε τεχνικά ζητήματα.

Η επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνισης του Νοσοκομείου Πρέβεζας ήδη βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ στην ευθύνη της έχει τον έλεγχο και καταγραφή όλων των ανθρώπων που θα εμβολιαστούν καθώς και την επίδραση του εμβολίου στον οργανισμό τους.

Η καταγραφή θα γίνεται με την ασφαλέστερη μέθοδο, χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία για κανέναν, με την ομάδα του Νοσοκομείου να δηλώνει πανέτοιμη να ξεκινήσει η διαδικασία.

Προηγούμενο Άρθρο

Διαδικτυακή /Διαδραστική Συζήτηση – Ημερίδα σχετικά με τον Εμβολιασμό κατά της πανδημίας Covid – 19

Επόμενο Άρθρο

Με νέο προσωπικό ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...