Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 18:01

Μεγάλος νικητής του διαγωνισμού του Ι.Κ. Ζηκίδης ο Ευάγγελος Ζορμπάς – Κέρδισε ένα scooter αξίας 2.500 ευρώ (video)

Με την ανάδειξη ενός υπερτυχερού ολοκληρώθηκε ο ετήσιος διαγωνισμός του Ι.Κ. Ζηκίδη στην Πρέβεζα, το απόγευμα της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ στην Βιομηχανική περιοχή.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο η κλήρωση πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Σπύρο Ζηκίδη και ανάμεσα από 4544 άτομα, ο υπερτυχερός που αναδείχθηκε είναι ο Ευάγγελος Ζορμπάς, ο οποίος κερδίζει εντελώς δωρεάν το scooter της Kymco Agility 125 c.c, αξίας 2.500 ευρώ.

Μετά την ηλεκτρονική κλήρωση, όπου το ON TV ήταν παρών, ο κ. Ζηκίδης επικοινώνησε τηλεφωνική με τον υπερτυχερό, προκειμένου να του ανακοινώσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

Αρχικά ο κ. Ζορμπάς φάνηκε διστακτικός, ωστόσο στην συνέχεια μόλις κατάλαβε ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός, ευχαρίστησε τον κ. Ζηκίδη, ενώ του ευχήθηκε και καλή χρονιά.

Ο Σπύρος Ζηκίδης μιλώντας στην κάμερα του ON TV,ευχαρίστησε όλους τους πελάτες του για την προτίμησή τους, στο Ι.Κ. Ζηκίδη, τονίζοντας ότι οι εκπλήξεις από την επιχείρηση για συνεχιστούν και τη νέα χρονιά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τη νέα έκπληξη.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ζαχαροπλαστείο Praline: Η νικήτρια του play station 5 είναι η Κατερίνα Κατσιώτη

Επόμενο Άρθρο

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της αγωγής της Μαρίνας κατά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...