Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 10:31

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε μέσα σε ασθενοφόρο στην Ηγουμενίτσα

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησε σήμερα (15-01-2022) το πρωί στην Ηγουμενίτσα κλιμάκιο αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας και του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας.

Για την υπόθεση συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί εντόπισαν ασθενοφόρο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος και κατά την έρευνα που διενήργησαν στο εσωτερικό του διαπίστωσαν ότι ήταν έμφορτο με ταξιδιωτικούς σάκους.

Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν (13) σάκοι, που περιείχαν συνολικά (129) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -319- κιλών και -200- γραμμαρίων.

Επίσης, στην κατοχή του οδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, χρηματικό ποσό -900- ευρώ και -3- κινητά τηλέφωνα.

Ακόμη, κατασχέθηκε το ασθενοφόρο, ιδιοκτησίας ιδιωτικής μονάδας υγείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Παραλαβή οχήματος για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πάργας

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 17.447 νέα κρούσματα, 78 θάνατοι και 686 διασωληνωμένοι – 52 Π.Ε Πρέβεζας, 92 Π.Ε Άρτας, 36 Π.Ε Θεσπρωτία και 272 Π.Ε Ιωαννίνων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...