Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 4:35

Μεγάλη νίκη των ανδρών του ΑΟΠ στα Γιάννενα

Η ομάδα των ανδρών του ΑΟΠ πέτυχε χθες (11/12/22) μια μεγάλη νίκη στα Γιάννενα επί του ΑΣ Ιωαννίνων και φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β΄Εθνικής κάνοντας το 2 στα 2. Ο αγώνας διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ των Ιωαννίνων στις 8μμ.

Η ομάδα της Πρέβεζας μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα  και  με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση από τη μία και  με δύσκολο  σερβις από την άλλη, πίεσε  την αντίπαλη ομάδα  με αποτέλεσμα να πάρει γρήγορους πόντους και να μην την αφήσει να αντιδράσει κερδίζοντας το 1ο σετ.Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να αντιδράσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφου η ομάδα του ΑΟΠ κυριάρχησε σε όλα τα σημεία.

Στο τελευταίο και πιο αμφίρροπο  σετ , ο ΑΟΠ με την κατάλληλη σοβαρότητα και την μεγάλη ποιότητα των παικτών του ,άντεξε στην αντεπίθεση του ΓΑΣ και πανηγύρισε το σετ και την 2η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Μετά από αυτή τη νίκη του, ο ΑΟΠ έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και χρίζεται ως πρώτο φαβορί για την κατάκτησή του.

ΑΟΠ (Ρούσος Νίκος ): Βρυώνης, Τσουμάνης, Παππάς, Σακκάς, Ρούσος, Τζάρας, Σταγογιαννάκης, Ντερμάρης, Σμπόνιας

Πηγή: prevezavolley.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναπτυξιακός πυλώνας της οικονομίας οι Περιφέρειες

Επόμενο Άρθρο

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας συνεχίζει το αφιέρωμα στον Ιταλικό Κινηματογράφο με την “ Μια Ιστορία Χωρίς όνομα ”!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...