Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025 - 21:27

Μεγάλη ανατροπή και πρόκριση στην 4άδα για την Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε και σήμερα μια δύσκολη μάχη τριών ωρών με τη Maria Sara Popa, την οποία και κατάφερε να κερδίσει με σπουδαία ανατροπή, για να μπει στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων του Βουκουρεστίου. Παράλληλα, θα είναι και στον τελικό του διπλού.

Η Παπαμιχαήλ, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.222 στον κόσμο, επικράτησε μετά από μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση της Ρουμάνας Maria Sara Popa (No.592) με 4-6, 6-3, 7-5.

Η 32χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επέστρεψε από το 4-6, 1-3, για να κερδίσει τα 7 επόμενα games και να προηγηθεί με 4-6, 6-3, 2-0.

Η μάχη βέβαια συνεχίστηκε και η 20χρονη Ρουμάνα προηγήθηκε δύο φορές με break στο αποφασιστικό σετ, στο 3-2 και στο 5-4. Η Παπαμιχαήλ είχε απάντηση και στις δύο, ενώ μετά από ένα game μεγάλης διάρκειας και δύο σβησμένα break points, πήρε ξανά το προβάδισμα για το 6-5. Με νέο break στο 12ο game τελείωσε το ματς, σε 3 ώρες αγώνα.

Ήταν η 2η συνεχόμενη μάχη που έδωσε η Δέσποινα, η οποία χθες κέρδισε μια άλλη νεαρή και ταλαντούχα Ρουμάνα παίκτρια, την Elena Ruxandra Bertea, με 6-3, 2-6, 6-2.

Στα ημιτελικά του χωμάτινου Futures των 60.000 δολαρίων, θα αντιμετωπίσει την Lina Gjorcheska, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.239 στον κόσμο.

Θα διεκδικήσει αύριο ακόμα έναν τίτλο στο διπλό, όπου πέρασε στον τελικό, μαζί με την Αλγερινή Ines Ibbou. Σήμερα πέρασαν σε μια ελληνική μάχη τις Σαπφώ Σακελλαρίδη και Laura Hietaranta με 1-6, 7-5, 10-5. Για τον τίτλο θα αντιμετωπίσουν τις Jenny Duerst και Nina Vargova.

Προηγούμενο Άρθρο

“Ο 10χρονος Φώτης Κτενάς στην Κ11 της ΠΑΕ Ολυμπιακού Πειραιώς! 

Επόμενο Άρθρο

ΠΑΣ Πρέβεζα – Εντυπωσιακός και στο δεύτερο φιλικό, 5-0 τον Κεραυνό Θεσπρωτικού!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...