Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 17:51

‘’Μαύρη μέρα’’ για την Πρέβεζα – Θρήνος από το πολύνεκρο τροχαίο

Θρήνος στην πόλη της Πρέβεζας μετά το τραγικό συμβάν του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (06.50) στο 22ο χλμ Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Όλα έγινα μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς κανείς μέχρι και αυτή την στιγμή να μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με το πολύνεκρο τροχαίο το οποίο στοίχησε τη ζωή σε 4 ανθρώπους (3 άντρες και μια γυναίκα).

Από την άμορφη μάζα των σιδερικών των δύο αυτοκίνητων που συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ανασύρθηκαν νεκροί ένας 70χρονος πρώην διευθυντής Δημόσιας Υπηρεσίας, δύο αγόρια 23 και 19 ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι 19 ετών, όλοι τους κάτοικοι Πρέβεζας.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος βρέθηκαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 9 άντρες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της τροχαίας.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό των νεκρών χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής με ειδικά μηχανήματα (διαστολείς).

Το άκουσμα της τραγικής είδησης στην πόλη της Πρέβεζας έπεσε σαν βόμβα, με την τροχαία της Πρέβεζας να διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο ενημερωτικό video για τον κορονοϊό: “Οι μάσκες κάνουν τα μαγικά τους”

Επόμενο Άρθρο

Η Πρέβεζα αποχαιρετά δύο νέα παιδιά – Που και πότε θα γίνουν οι κηδείες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...