Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:00

ΜΑΥΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: 8 νεκροί σε Πρέβεζα και Άρτα ζητούν απαντήσεις

Μαύρη εβδομάδα για δύο γειτονικούς νομούς της Ηπείρου, την Πρέβεζα και την Άρτα, οι οποίες θρηνούν μέσα σε διάστημα μόλις 7 ημερών, 8 νεκρούς, οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας, που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και δεν τους άφησε να ζήσουν τη ζωή τους, όπως άλλα παιδιά της ηλικίας τους.

Οι λόγοι πολλοί, όπως και τα ερωτήματα, μέσα από τα οποία οι δικοί τους άνθρωποι θα ζουν με το αιώνιο ΓΙΑΤΙ;;;;;

Δεν είμαστε ειδικοί να εξετάσουμε τα αίτια των τραγικών αυτών περιστατικών, όμως πολλοί είναι οι λόγοι, που σίγουρα όλοι μας λίγο ή πολύ γνωρίζουμε.

Το onprevezanews.gr παρουσιάζει τα 5 τροχαία δυστυχήματα που κόστισαν την ζωή σε 8 συνανθρώπους μας σε Πρέβεζα και Άρτα, στέλνοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όλων των ανθρώπων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Κυριακή 13/09/2020 – 4 νεκροί
‘’Μαύρη μέρα’’ για την Πρέβεζα – Θρήνος από το πολύνεκρο τροχαίο

Θρήνος στην πόλη της Πρέβεζας μετά το τραγικό συμβάν του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (06.50) στο 22ο χλμ Ε.Ο Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο ύψος της Καστροσυκιάς.

Όλα έγινα μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς κανείς μέχρι και αυτή την στιγμή να μπορεί να δώσει πληροφορίες σχετικά με το πολύνεκρο τροχαίο το οποίο στοίχησε τη ζωή σε 4 ανθρώπους (3 άντρες και μια γυναίκα).

Από την άμορφη μάζα των σιδερικών των δύο αυτοκίνητων που συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά ανασύρθηκαν νεκροί ένας 70χρονος πρώην διευθυντής Δημόσιας Υπηρεσίας, δύο αγόρια 23 και 19 ετών αντίστοιχα και ένα κορίτσι 19 ετών, όλοι τους κάτοικοι Πρέβεζας.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος βρέθηκαν 3 οχήματα της πυροσβεστικής με 9 άντρες, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά της τροχαίας.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό των νεκρών χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής με ειδικά μηχανήματα (διαστολείς).

Το άκουσμα της τραγικής είδησης στην πόλη της Πρέβεζας έπεσε σαν βόμβα, με την τροχαία της Πρέβεζας να διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΑΡΤΑ: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο 13/09/2020 – 1 νεκρός

Τραγωδία στην Άρτα ξημερώματα Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου όταν ένας 19χρονος οδηγός ΙΧΕ κινούμενος στην περιφερειακή οδό  εξετράπη της πορείας και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του άτυχου E.Δ. που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και λίγο αργότερα εξέπνευσε.

ΑΡΤΑ: Νεκρός 18χρονος έπειτα από τροχαίο 17/09/2020 – 1 νεκρός

Δεν έχουν τέλος τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα που μαστίζουν την Ήπειρο από το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου. Πριν λίγο στις 20:05 απόψε το βράδυ της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 18χρονος οδηγός μοτοσικλέτας (ντελίβερι) στο δρόμο Άρτα – Φιλοθέη, λίγο πριν τη διασταύρωση Ρόκα, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧΦ αγροτικό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο άτυχος 18χρονος Γ.Γ.

ΑΡΤΑ: 39χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο 17/09/2020 – 1 νεκρός

Σήμερα (17-09-2020) και ώρα 10:00, σε δημοτικό/αγροτικό οδικό δίκτυο στην Ανέζα Άρτας, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του μοτοποδηλάτου.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Παρασκευή 19/09/2020 – 1 νεκρός
Μία νεκρή και 4 τραυματίες στο τροχαίο της Ν.Κερασούντας

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα 47 ετών από τα συντρίμμια των δύο Ι.Χ (ένα ταξί), μετά την σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Ν. Κερασούντα, στο ύψος του εργοστασίου της ΒΙΚΗ, ενώ άλλοι 4 που επέβαιναν στα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Άρτας τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onprevezanews.gr, η 47χρονη είχε πάει με ταξί από την Πρέβεζα, στα Ιωάννινα, προκειμένου να παραλάβει την μητέρα της 86 ετών που ήταν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων και να την επιστρέψει στην Πρέβεζα.

Όμως και χωρίς ακόμη να γνωρίζει κανείς τα ακριβή αίτια, ένα Golf που οδηγούσε ένας 19χρονος βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ταξί να μην καταφέρει να αντιδράσει και τα δύο οχήματα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή, όπου η 47χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στον δρόμο, ενώ η μητέρα της, ο οδηγός του ταξί, καθώς επίσης ο 19χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος και η 17χρονη αδελφή του που επέβαινε στο ίδιο Ι.Χ, να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο της Άρτας τραυματισμένοι.

Ο δρόμος γέμισε από τις άμορφες μάζες των δύο Ι.Χ, με την κυκλοφορία να κλείνει για αρκετή ώρα, ενώ οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες, αφού έβρεχε και το οδόστρωμα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφέρουν τους τραυματίες, καθώς επίσης και την άτυχη 47χρονη.

Για τον απεγκλωβισμό των οχημάτων χρειάστηκε και η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίες Φιλιππιάδας, ενώ άντρες της τροχαίας διέκοψαν την κυκλοφορία.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το τμήμα τροχαίας.

Πηγή ρεπορτάζ Άρτας: arta2day.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Μία νεκρή και 4 τραυματίες στο τροχαίο της Ν.Κερασούντας

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 19 Σεπτεμβρίου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...