Σάββατο, 11 Μαΐου 2024, 19:43

”Μαζί για τον πολίτη” – Η απάντηση μας για την ασφάλεια των εργαζομένων

Ανεπιτυχώς προσπαθεί ο απερχόμενος Δήμαρχος να βάλει την παράταξή μας και τον επικεφαλής της απέναντι από τους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης “κόπτεται” για την ασφάλεια των εργαζομένων, με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του επικεφαλής του Συνδυασμού μας και υποψηφίου Δημάρχου Ζηρού Γιώργου Ζυγούρη.

Πρόκειται για θέμα που προφανώς και έχει πρώτιστη προτεραιότητα και σε καμία περίπτωση δεν τίθεται το ζήτημα της αναγκαιότητας του εξοπλισμού αυτού, κάτι που και ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης γνωρίζει από πρώτο χέρι ως μηχανικός ασφαλείας.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση το κόστος του εξοπλισμού που δαπανήθηκε δεν είναι ίδιο ή παρόμοιο με σύνηθες κόστος αγοράς. Είναι μάλιστα πολλαπλάσιο! Αλήθεια, με ποια διαδικασία επελέγησαν τα ρούχα που επελέγησαν;

Επειδή όμως, οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, ζητούμε από τον απερχόμενο Δήμαρχο να τοποθετηθεί και για αυτά που ειπώθηκαν στην ομιλία του κ. Ζυγούρη, αλλά δεν τα αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Σύμφωνα με τον επίσημο ισολογισμό του Δήμου, με ελεγμένα στοιχεία από ορκωτούς λογιστές, στις 31-12-2022, ο δήμος μας οφείλει:

  • 3.300.000 ευρώ στη Δ.Ε.Η.
  • 400.000 ευρώ στο σύνδεσμο Ύδρευσης και στα Σκουπίδια…

Χρήματα των δημοτών δαπανήθηκαν για τον ρουχισμό των εργαζομένων του Δήμου μας, αλλά και χρήματα των δημοτών και μάλιστα ουκ ολίγα οφείλονται και έρχονται σαν… προίκα στη νέα διοίκηση.

Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές ο απερχόμενος έχει πλέον αντιληφθεί αυτό που όλος ο κόσμος και οι συμπολίτες μας γνωρίζουν… Οτι θα είναι Δήμαρχος μέχρι την Κυριακή!

Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά πλέον είναι αργά… Δικαιολογημένα λοιπόν βρίσκεται σε σύγχυση…

Κεντρικές ομιλίες σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό

Με δύο κεντρικές ομιλίες ολοκληρώνει την προεκλογική δραστηριότητα ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Μαζί για τον Πολίτη” και υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού Γιώργος Ζυγούρης.

Αύριο Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Φιλιππιάδας, ενώ την Παρασκευή στις 20:00 θα μιλήσει στο Θεσπρωτικό.

Γραφείο Τύπου

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κυριάκης: ”Άμεση η κάλυψη κενών θέσεων εκπαίδευσης στο νομό”

Επόμενο Άρθρο

Περιοδείες του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Δημήτρη Κώτση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...