Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:28

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας κας Αθηνάς Κωνσταντάκη με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

“Μια ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για όλους.

Για τους μαθητές, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς που βλέπουν τα παιδιά να ανοίγουν τα   “φτερά” τους και να κάνουν το πρώτο μεγάλο άλμα για να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Κόποι, προσπάθειες και όνειρα ετών επιβραβεύονται με το πέρασμα στον επόμενο σταθμό του υπέροχου  και απαιτητικού ταξιδιού της γνώσης.

Τα συγχαρητήριά μας φέτος είναι ακόμη πιο θερμά.

Γιατί όλοι μας, κυρίως όμως τα παιδιά, κληθήκαμε να προσαρμοστούμε σε μια τόσο ιδιαίτερη κατάσταση όπως αυτή που διαμόρφωσε η επέλαση της πανδημίας.

Τα όνειρα όμως στο τέλος είναι αυτά που νικούν και εύχομαι ολόψυχα στον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια να μη βάλουν περιορισμό στα όνειρα αυτά.

Να προσπαθούν να φτάσουν πάντα ψηλότερα ακόμη και εκεί που δεν έχουν φανταστεί.

Στη ζωή όμως υπάρχει και το “ενώ ήθελα και προσπάθησα δεν μπόρεσα”.

Τα παιδιά λοιπόν που δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν τους στόχους τους, να “μηδενίσουν” το κοντέρ κι από αύριο να ξεκινήσουν πάλι την προσπάθεια βλέποντας την αποτυχία ως μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο ταξίδι της ζωής τους.

Και όλοι μας να υποδεχτούμε με την αγάπη μας και τους  φοιτητές  που θα έρθουν στην πόλη μας φοιτώντας στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.

Να τους υποδεχτούμε στη φιλόξενη πόλη μας σαν να ήταν τα δικά μας παιδιά που ξεκινούν σε λίγες μέρες το ταξίδι με τα δικά τους φτερά”

Προηγούμενο Άρθρο

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Επόμενο Άρθρο

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πρέβεζας στους εισαχθέντες στις Πανεπιστημιακές Σχολές από το Δήμο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...