Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 17:41

Μήνυμα ενότητας από τον Ανδρέα Σπυρόπουλο – Πλήθος κόσμου στην Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ (video-pics)

Σε ένα κατάμεστο καφέ στην παραλία της Πρέβεζας, μέλη του ΠΑΣΟΚ από περιοχές της Ηπείρου της Αιτωλοακαρνανίας, της Λευκάδας, καθώς και πλήθος κόσμου, υποδέχθηκαν τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του Κινήματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Ο ενθουσιασμός που υπήρξε από πλευράς κόσμου ήταν μεγάλος, με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον χαιρετισμό του να δίνει το έναυσμα για νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε και αν γίνουν.

‘’Μέχρι της εθνικές εκλογές, προηγούνται οι ευρωεκλογές όπου το ΠΑΣΟΚ Θα είναι δεύτερο κόμμα’’ είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής έκανε επίθεση στη Ν.Δ για θέματα που έχουν να κάνουν όπως είπε για υποσχέσεις που έμειναν απλά στα λόγια, για την ενέργεια, την ακρίβεια και άλλα.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Άρτας  Χρήστος Γκόγκας, ο επικεφαλής της παράταξης Ήπειρος Όλον Στέφανος Ζούμπας, ο γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, οι αντιδήμαρχοι Φώτης Ζέρβας και Σπύρος Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Ματέρης, Χρήστος Μάκης και Θοδωρής Δράκος, το μέλος της Π.Ε ΠΑΣΟΚ Παύλος Φραγκούλης, οι πολιτευτές Γιώργος Δημητρίου, Μαρία Χήτα και Σπύρος Πεπόνης, μέλη της νομαρχιακής επιτροπής και τοπικών επιτροπών του νομού Πρέβεζας.

Αμέσως μετά τον χαιρετισμό του ο Ανδρέας Σπυρόπουλος μαζί με τον γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ν. Πρέβεζας Μιχάλη Κώτση έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογή  εκπροσώπων για ΕΝΠΕ- Επιτροπών Περιβάλλοντος και Κοινωνικών Θεμάτων

Επόμενο Άρθρο

“Η θερμή ανάρτηση των Ηπειρωτών αστυνομικών για τον νέο Ηπειρώτη αρχηγό Ελληνικής αστυνομίας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...