Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:17

Μήνυμα Δημάρχου κ. Νικόλαου Καλαντζή για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την Μητέρα ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: Σήμερα τιμούμε την Μητέρα με μία παγκόσμια ημέρα ειδικά αφιερωμένη σε εκείνη, στη μητρότητα και στα όσα περικλείει η λέξη «Μάνα». Τιμώντας με σεβασμό και ευγνωμοσύνη την Μητέρα, το πρόσωπο που μας προσέφερε την ζωή, την αγάπη και την παντοτινή αφοσίωση, τιμούμε συνολικά την ανθρώπινη παρουσία. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του κόσμου.

Η σημερινή ημέρα είναι μία αφορμή ν’ αναλογιστούμε όσα -μικρά ή μεγάλα- χρειάζεται να γίνουν ακόμη και να μιλήσουμε για τις αγωνίστριες της καθημερινής ζωής, στηρίζοντας με αποφασιστικό τρόπο τις άνεργες μητέρες κι εκείνες που έχουν βιώσει την κακοποίηση. Είναι η ημέρα να σκεφτούμε τις μητέρες που βιώνουν τις τραγικές συνέπειες του άδικου πολέμου στην Ουκρανία και να κάνουμε περισσότερα για την Ειρήνη.

Ιδιαίτερα όσοι δραστηριοποιούμαστε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όλοι οι φορείς του τόπου μας συλλογικά, χρειάζεται να πράττουμε διαρκώς για την Μητέρα. Να διευκολύνουμε την καθημερινότητά της και να την βοηθήσουμε να φέρει σε πέρας τους πολλαπλούς της ρόλους. Να την στηρίξουμε και να την ενθαρρύνουμε να διεκδικήσει τα όνειρα και τους στόχους της.

Μόνο όταν η ειδική αυτή η μέρα δε θα χρειάζεται πλέον γιατί όλα θα είναι αυτονόητα, θα τα έχουμε καταφέρει!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Μητέρες!


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πάμε για το Πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη – Όλα για όλα για τον Φιλαθλητικό (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Διαμορφώνεται σταδιακά το νέο Πνευματικό Κέντρο στο Καστρί

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...