Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:05

Μήνυμα Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων την Πέμπτη 1 Ιουνίου για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) και την Παρασκευή 2 Ιουνίου των εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: Στις μαθήτριες και στους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας που θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, θέλω να εκφράσω τις ολόθερμες ευχές μου για καλή επιτυχία!.

Μία περίοδος επίμονης προσπάθειας με στόχο την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα έφτασε στο πιο κομβικό σημείο. Τώρα καλείστε να διαγωνιστείτε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία και τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν.

Η είσοδός σας στα ΑΕΙ, αποτελεί την πρώτη σημαντική βάση για να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον το οποίο θα δικαιώσει τους κόπους σας, τους γονείς σας που στέκονται  σταθερά στο πλευρό σας σε εποχές δύσκολες, αλλά και τους εκπαιδευτικούς σας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας.

Σε αυτή την προσπάθειά σας είμαστε όλοι δίπλα σας με τη θετική σκέψη.

Είμαστε εδώ, για να χειροκροτήσουμε τις επιτυχίες σας, αλλά και να στηρίξουμε τα όνειρά σας.

Να θυμάστε ωστόσο ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι ο μόνος δρόμος, αλλά μία από τις αρκετές ευκαιρίες που θα έχετε στη ζωή σας για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Σημασία έχει να ζήσετε και ν’ απολαύσετε το όμορφο ταξίδι γνώσης που ανοίγεται μπροστά σας και το οποίο θα είναι γεμάτο από εμπειρίες και προκλήσεις!

Καλή επιτυχία παιδιά!

Προηγούμενο Άρθρο

Στροφή στο Μέλλον – Εξελίξεις στην ΔΕΥΑΠ – Άμεση σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα του Δημάρχου Πάργας για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...