Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 1:44

Μάλλον κάποιοι ”΄κρύβουν” τις αλήθειες – Δυναμική η απάντηση των φορέων της Πρέβεζας για το Τμήμα Λογιστικής

Οι φορείς της Πρέβεζας όχι μόνο θέλουν να παραμείνει το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, στην πόλη μας, αλλά το διαφήμιζαν κιόλας με βίντεο που δημιουργήθηκε στα μέσα Ιουνίου, καλώντας τους υποψήφιους σπουδαστές να επιλέξουν την Πρέβεζα για τις σπουδές τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο μιλούν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Αλμπάντης, ο πρόεδρος του τμήματος κ. Σωτηρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, η αντιδήμαρχος Παιδείας Αθηνά Κωνσταντάκη, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, αλλά και σπουδαστές, όλοι μέσα στις δηλώσεις τους λένε ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Τι έγινε κύριοι του Πανεπιστημίου και τελικά εσείς βγάζετε τον εαυτό σας απ’ έξω και ρίχνεται τις ευθύνες για την δική σας απόφαση καθαρά στους φορείς της Πρέβεζας ότι και καλά δεν στηρίζουν το τμήμα;

Τι γίνεται με τα δεκάδες καθημερινά δημοσιεύματα στα Γιαννιώτικα ηλεκτρονικά ΜΜΕ που εμφανίζουν τους φορείς της Πρέβεζας να αδιαφορούν, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την στάση των φορέων της οι οποίοι αφενός δεν συνέδραμαν την προσπάθεια να ανάδειξης του τμήματος και αφετέρου δεν μερίμνησαν να επιλυθούν προβλήματα που σχετίζονται με την μετακίνηση και την σίτιση των φοιτητών;

Ενώ σε άλλα δημοσιεύματα εμφανίζεται ότι ο Δήμος Πρέβεζας το γιορτάζει κιόλας που φεύγει το τμήμα, πραγματοποιώντας αθλητικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της ευρωπαϊκής εβδομάδας.

Μάλλον κάπου τα έχετε μπερδέψει και τα θέλετε όλα δικά σας για να αποδείξετε τι;

Γιατί δεν βγάζετε την απόφαση των καθηγητών που πάρθηκε με πιο σκεπτικό, ποιοι το ψήφισαν και από που κατάγονται;

Αυτά γιατί τα κρύβεται και αναλώνεστε σε δημοσιεύματα και δηλώσεις στον τύπο των Ιωαννίνων, εμφανίζοντας τους Πρεβεζάνους σαν ανθρωποφάγους που δεν θέλουν Πολιτισμό, δεν θέλουν Παιδεία και γενικά δεν θέλουν τίποτα;

Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει αλλά στην Ήπειρο υπάρχουν 4 Νομοί και όχι μόνο τα Γιάννενα, πιστεύοντας ότι οι Πρεβεζάνοι είναι από άλλον πλανήτη, κάνοντας πολλές φορές και υποτιμητικά σχόλια εις βάρος μας.

Λοιπόν από τον Ιούνιο δημιουργήθηκε το βίντεο που υπάρχει παρακάτω και το οποίο ο δήμαρχος παρουσίασε στον Xαιρετισμό του στο «6ο Διεθνές Συνέδριο Σχεδιασμού Αυτοματισμού, Μηχανικής Υπολογιστών, Δικτύων Υπολογιστών και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης – Νοτιοανατολικής Ευρώπης» που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα, αλλά σε ορισμένους δεν άρεσε να φανεί η αλήθεια.

Εμείς λοιπόν το παρουσιάζουμε και θα το κάνουμε και καθημερινά αν χρειαστεί, μέχρι να καταλάβουν ορισμένοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται ΌΤΙ ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ και πως όποιος δεν θέλει να διδάσκει στην Πρέβεζα να τον κάνετε μεταγραφή στα τμήματα των Ιωαννίνων.

Στις 11 Οκτωβρίου θα λάβετε και την απάντηση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου που εκπροσωπούν 30.000 κόσμου και όχι μόνο και να είσαστε σίγουροι ότι θα είναι ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΔΩ….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Προηγούμενο Άρθρο

Στις 11 Οκτωβρίου ειδική συνεδρίαση για το θέμα του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Επόμενο Άρθρο

Κάνουν κατάληψη και ζητούν δημιουργία καπνιστηρίου – 4 σχολεία τελούν υπό κατάληψη στο νομό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...