Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 23:11

Μάγδα Τσέγκου: Μίλησε για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της – Το μήνυμά της στις γυναίκες

Η Μάγδα Τσέγκου μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της σε νεαρή ηλικία. Ο λόγος που μίλησε τόσο ανοιχτά για την προσωπική της επιλογή είναι, σύμφωνα με την ίδια, για να ακουστεί η δυνατότητα που έχουν οι γυναίκες να τεκνοποιήσουν σε περίπτωση που την αγνοούν.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου η δημοσιογράφος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες. Επεσήμανε πως μια γυναίκα 40 ετών έχει πιθανότητες μόλις 5% να γονιμοποιήσει, όπως την έχουν ενημερώσει οι γιατροί τους οποίους συμβουλεύεται.

«Μέχρι πρόσφατα μπορούσαν να μείνουν στην κατάψυξη τα ωάρια μέχρι 10 έτη. Τώρα άλλαξε η νομοθεσία και έγιναν 20 έτη», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς με τους οποίους έχει μιλήσει η καλύτερη ηλικία για να προχωρήσει μια γυναίκα σε αυτή την ενέργεια είναι μέχρι τα 35 καθώς μέχρι τότε είναι το peak της γονιμότητάς της.

«Εγώ το έκανα τότε προληπτικά. Έλεγα πως αν δεν βρω τον σύντροφό μου… Τα ψάχνω πολύ αυτά, διαβάζω πολύ και προσπαθώ να ενημερώνομαι», ήταν μερικά ακόμα από τα λόγια της.

Η Μάγδα Τσέγκου, έλυσε πολλές απορίες γυναικών, μιλώντας μέσα από τη δική της εμπειρία αλλά αναφέροντας παράλληλα ότι της έχουν μεταφέρει οι ειδικοί και έδωσε θάρρος σε όλες τις γυναίκες που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν ή δυσκολεύονται ή φοβούνται.

Η Μάγδα Τσέγκου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ενημερωτικών εκπομπών. Είχε γίνει ευρέως γνωστή από την συνεργασία της με τον Γιώργο Αυτιά στο ΣΚΑΪ. Πριν από λίγους μήνες η συνεργασία αυτή έλαβε τέλος. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε στην Espressο για τις σχέσεις της με τον ίδιο τον παρουσιαστή, αλλά και τη νέα της καθημερινότητα, εκτός τηλεόρασης.

Σήμερα ποιες είναι οι σχέσεις σας με τον Γιώργο Αυτιά.

Δεν έχουμε καμία επαφή από τότε που απολύθηκα από τον Σκάι. Ούτε εγώ το επιδίωξα ούτε εκείνος βεβαίως. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι στον συγκεκριμέ­νο σταθμό δούλεψα με όλες μου τις δυ­νάμεις και κατέθεσα την ψυχή μου, γιατί ήθελα να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που μου είχε επιδειχθεί.

Πηγή: pagenews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Το Νοσοκομείο για την απώλεια της νοσηλεύτριας Αναστασίας Κουρτίδου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...