Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:57

Λευκή ισοπαλία στον Λούρο για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, στο εκτός έδρας παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος που έγινε στον Λούρο, με αντίπαλο τον γηπεδούχο Θρίαμβο.

Η ομάδα της Πρέβεζας αγωνίστηκε για μισή ώρα περίπου με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Στέφανου Κώστα με κόκκινη κάρτα (δύο κίτρινες).

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Άγγελος Μπέκας μιλώντας στο pas preveza TV είπε: ‘’ Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, όπου αν και αγωνιστήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα, κρατήσαμε το θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι το 0-0 είναι δίκαιο και για τους δύο συλλόγους’’.

Μετά την ολοκλήρωση της 5η αγωνιστικής ο ΠΑΣ Πρέβεζας συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς, όσους έχουν ο Απόλλων Πάργας και ο Πανλευκάδιος.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ, υποδέχεται στον Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο αγώνα θα γίνει το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί ζωντανά από το pas preveza TV.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δ. Χουλιάρας με βοηθούς τους κ.κ. Π. Φραγκούλη και Γ. Κέφη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θρίαμβος Λούρου (Μάκης Δήμας): Καραπιπέρης, Πρέντζας, Δάσκαλος, Δήμας, Γκίνη, Κόλλινς, Ζάκκας (71ο Κολιός Γ.), Κούσης, Λάππας, Γεωργίου, Γκολάκος (86ο Λαμπρούσης).

ΠΑΣ Πρέβεζας (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Βασιλείου, Τσάτσος, Καραγιώργος, Κώστας, Σκαμνέλος, Μπαρλαγιάννης, Ράμμος (57ο Κορεντίν), Σιδέρης, Καβαλάρης, Έρικ (71ο Τριάντος).

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣ Αχέρων: Ευχαριστήριο στον Δήμο Πρέβεζας και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο

Επόμενο Άρθρο

Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Πρέβεζα 0-0 (Δηλώσεις και φάσεις)- Βίντεο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...