Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 20:06

Λεμόνι γίγας 1 κιλού στον Ωρωπό Πρέβεζας (φωτογραφίες)

Απίστευτο και όμως συνέβη και αυτό. Μια γυναικά πήγε στο κήπο της να κόψει λεμόνι και αυτό που αντίκρισε ήταν κάτι το εξωπραγματικό.

Ένα λεμόνι γίγας, ένα λεμόνι που ξεπερνούσε το μέγεθος της παλάμης της, ενώ όταν το έβαλε σε ζυγαριά να το ζυγίσει εκεί δεν πίστευε στα μάτια της.

Το λεμόνι γίγας ζύγισε ούτε λίγο ούτε πολύ 1 ολόκληρο κιλό, και ισοδυναμούσε όσο 6-7 λεμόνια κανονικού μεγέθους.

Το λεμόνι βρήκε η κα Ξένια Μήτση, αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ωρωπού στην Πρέβεζα, η οποία μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Πρώτη φορά οι λεμονιές μας βγάζουν τέτοιο μέγεθος λεμονιού. Στην αρχή δεν πίστευα στα μάτια μου όταν το πρωτοείδα. Μετά όμως και αφού το ζυγίσαμε καταλάβαμε ότι είναι πραγματικό”.

Πάντως το συγκεκριμένο λεμόνι σε σχέση με άλλα οπωροκηπευτικά ή ακόμη και φρούτα όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες είναι πραγματικός γίγαντας.

Η κα Μήτση ωστόσο δεν χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο λεμόνι, αλλά το κράτησε για να το θαυμάζει εκείνη και η οικογένειά της.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 12 στην Π.Ε Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα 2 Μαΐου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Κώστας Μπάρκας: Σε «ομηρεία» οι διοικητικοί υπάλληλοι των Κέντρων Εκπαιδευτικής Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ) από τους χειρισμούς του Υπουργείου Παιδείας

Τη χρονίζουσα εκκρεμότητα της προβλεπόμενης από τα σχετικά Νομοθετήματα κατανομής […]