Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 20:45

Λίγα λουλούδια για τον 14χρονο…ΑΓΓΕΛΟ

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς κανείς να καταλάβει ή να μάθει ακόμα την αλήθεια, κόπηκε τόσο άδικα και απρόσμενα το νήμα της ζωής για έναν 14χρονο μαθητή από την Πρέβεζα.

Όλα έγιναν λίγο μετά την μία το μεσημέρι σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία της Πρέβεζας, σχεδόν τυφλό και από τις δύο πλευρές, όταν για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής μία μηχανή που οδηγούσε ένας 42χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μάντρα σπιτιού.Συνεπιβάτης του ο 14χρονος ανιψιός του, ο οποίος χωρίς να αντιληφθεί και ο ίδιος κάτι έπεσε από την μηχανή, αφήνοντας την τελευταίο του πνοή.

Στο σημείο αν και βρέθηκαν πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άντρες της τροχαίας, δυστυχώς το 14χρονο αγγελούδι δεν άντεξε στα χτυπήματα του, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Πρέβεζας.

Κάποιοι μιλούν για ζώο που πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στις ρόδες της μηχανής και στην προσπάθειά του ο 42χρονος να το αποφύγει εξετράπη της πορείας του.

Περαστικοί άφησαν λίγα λουλούδια στο σημείο εκείνο όπου ο 14χρονος τόσο άδικα και πρόωρα άφησε την τελευταία του πνοή.Στο νοσοκομείο παραμένει ο 42χρονος οδηγός της μηχανής με τραύματα στα πόδια.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Πρέβεζας.

Το onprevezanews.gr εκφράζει την βαθειά του θλίψη προς την οικογένεια του 14χρονου, που χάθηκε τόσο ξαφνικά…

 

Προηγούμενο Άρθρο

Τέσσερις ειδικότητες του Δημόσιου ΙΕΚ Πρέβεζας στο παράλληλο μηχανογραφικό

Επόμενο Άρθρο

Πάργα: Οι 7 παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε (φωτογραφίες-βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...