Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 9:53

”Λάμψη” Super League στην κοπή πίτας του συνδέσμου προπονητών Ηπείρου (βίντεο)

Ο Αρτινός προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου, ήταν ο επίσημος καλεσμένος του συνδέσμου προπονητών Ηπείρου, στην καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού βρέθηκε ανάμεσα σε παλιούς γνώριμους, αφού τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον ΠΑΣ Πρέβεζα, για να ακολουθήσει η μεγάλη του καριέρα, σε Εθνικό, ΌΦΗ  και ομάδες της Ολλανδίας.Κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ανέλαβε θέση βοηθού προπονητή στην ομάδα ομάδας του Παναθηναϊκού την περίοδο 2008-2009.

Ακολούθησε μία πορεία βοηθού προπονητή σε ομάδες της Ολλανδίας, για να επιστρέψει και πάλι Ελλάδα το 2013, για να αναλάβει ως πρώτος προπονητής την ομάδα του Παναθηναϊκού για δύο χρόνια.Από το 2016 έως και το 2018 ανέλαβε ομάδες της Ολλανδίας ως πρώτος προπονητής, για να πάει την περίοδο 2018-2019 στην Ομόνοια Κύπρου.

Η μόνιμη επιστροφή του στην Ελλάδα έγινε το 2019, όταν ανέλαβε τον Ατρόμητο για δύο χρονιές ενώ από το το 2021 είναι προπονητής στην ομάδα του Παναιτωλικού.

Στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος προπονητών Ηπείρου, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, πολλοί προπονητές της Πρέβεζας, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Πρέβεζας Σπύρος Ρεκατσίνας, τον οποίο συνδέουν χρόνια φιλίας με τον Γιάννη Αναστασίου.Ο σύνδεσμος προπονητών βράβευσε τον Γιάννη Αναστασίου για την συνολική προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την τιμή που του έγινε.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού βρέθηκε στην Πρέβεζα, μαζί με την σύζυγό του και τον γιό του, στους οποίους γνώρισε τους παλιούς φίλους και συμπαίκτες στην ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Ηπείρου, εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Ανέστης Ζώης, ο αντιπρόεδρος Κυριάκος Παναγιωτίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Φίντζος, ο οποίος κέρδισε δωροεπιταγή αθλητικών ενδυμάτων.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του onprevezanews.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πάργας συνεχίζει την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας

Επόμενο Άρθρο

Επιστρέφει η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση – Απελευθερώνεται το ωράριο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...