Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 2:09

Λάμψη μεταλλίων στους Περιφερειακούς αγώνες ρυθμικής από τις αθλήτριες του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας

Με την άρτια συνδιοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής και του Δήμου Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκαν στην Πρέβεζα οι Περιφερειακοί αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με την συμμετοχή 20 σωματείων και 200 αθλητριών.

Το ΔΑΚ Πρέβεζας γέμισε από κόσμο, σε ένα τριήμερο αγώνων υψηλού επιπέδου με άψογη ροή και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες.

Ο Α.Γ.Σ. Κλεοπάτρα Πρέβεζας συμμετείχε στους αγώνες σε όλες τις κατηγορίες συγκεντρώνοντας συνολικά 17 μετάλλια, παρουσιάζοντας εκπληκτικά  προγράμματα, δείχνοντας στο κοινό ότι η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την γυμνάστρια του συλλόγου Βάσω Ζαντραβέλη φέρνει θετικά αποτελέσματα υψηλού επιπέδου.

Την 1η μέρα κατηγορία γυναικών η Μπάλλα Έλενα πήρε την 1η θέση στο στεφάνι και την μπάλα, την 2η θέση στις κορίνες και την κορδέλλα και την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Την 2η μέρα στην κατηγορία Παγκορασίδες η Κυριαζή Άλκιστις πήρε την 1η θέση στο Χ.Ο, την 1η θέση στο σχοινάκι και την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό μαζί με την Ντάγκα Ιόλη. Επίσης η αθλήτρια Ντάγκα Ιόλη πήρε την 1η θέση στην μπάλα και την 2η θέση στο Χ.Ο.  Η Στύλου Μυρτώ πήρε την 4η θέση στο ΧΟ. Η Μαρκουδάκη Κων/να την 6η θέση στο Χ.Ο.

Στην κατηγορία Κορασίδες η αθλήτρια Ράπτη Αθανασία την 1η θέση στην μπάλα, την 1η θέση στο στεφάνι και την 3η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η αθλήτρια Δημητρίου Άρτεμις την 1η θέση στο ΧΟ, την 1η θέση στο σχοινάκι και την 1η θέση στο σύνθετο ατομικό.

Η αθλήτρια Γιαμουρίδου Περτινόλα την 3η θέση στο στεφάνι , η Κονταρή Ερμιόνη την 1η θέση στις κορίνες.

3η μέρα

Η ομάδα νεανίδων κατέκτησε την 3η θέση στο ανσάμπλ 5 σχοινάκια, την 3η θέση στο ανσάμπλ 5 μπάλες και την 3η θέση στο σύνθετο.

Η ομάδα των κορασίδων την 4η θέση στο ανσάμπλ 5 στεφάνια.

Συνολικά η ομάδα του Α.Γ. Σ. Κλεοπάτρα Πρέβεζας συγκέντρωσε 17 μετάλλια (10 χρυσά, 1 Αργυρό και 4 χάλκινα).

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρέβεζα – Εκλογές: Στέργιος Γιαννάκης: ”Συνεχίζουμε δίπλα σε κάθε πολίτη”

Επόμενο Άρθρο

Βόλεϊ: Πρωταθλητής της Β’ Εθνικής ο Α.Ο Πρέβεζας – Ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...