Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 21:53

Κ. Παρασάκης και Ε. Αρκαλάκη πρώτευσαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Seniors στην Πρέβεζα

Με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και με νικητές τον Κωνσταντίνο Παρασάκη στους άνδρες και την Ειρήνη Αρκαλάκη στις γυναίκες, πραγματοποιήθηκε η Τελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Seniors Μπόουλινγκ 2022-2023, στην αίθουσα “North West Bowling”, στην Πρέβεζα, αποτελώντας μία συνδιοργάνωση της Ε.Ο.Α.Α. με τον Δήμο Πρέβεζας.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πρέβεζας, κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο οποίος απένειμε τα έπαθλα στους νικητές-νικήτριες και παράλληλα δέχθηκε τις ευχαριστίες των στελεχών της Ε.Ο.Α.Α. για την έμπρακτη συμπαράσταση του Δήμου Πρέβεζας και του Δημάρχου κ. Νικόλαου Γεωργάκου προς την Ομοσπονδία και το ελληνικό μπόουλινγκ.

Στην κατηγορία ανδρών, πρωταθλητής Ελλάδας Seniors αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Παρασάκης του Α.Σ.Μ. Δάφνης, τον οποίο ακολούθησαν στην κορυφαία τριάδα ο Στέλιος Αντωνιάδης του Ο.Β.Θ. και ο Ηλίας Περιφάνης του Α.Σ.Μ. Πειραιώς.

Στην κατηγορία γυναικών, θριαμβεύτρια ήταν η Ειρήνη Αρκαλάκη του του Α.Σ.Μ. Κηφισιάς, με δεύτερη τη Μαλάμω Σαρρή του IBC και τρίτη τη Μαίρη Αθυμαρίτου του Α.Σ.Μ. Δάφνης.

Συγχαρητήρια στους νικητές-νικήτριες και σε όλους τους συμμετέχοντες!

Προηγούμενο Άρθρο

Ξεκινά η εξωτερική διαβούλευση από το Δήμο Πρέβεζας για τη διαμόρφωση του «Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Πρέβεζας (ΒΑΑ)» της «Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης» (ΟΧΕ) Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ασύλληπτη τραγωδία στην Άρτα: Γονιός ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο και πέθανε

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...