Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:58

Κώστας Μπάρκας: Να απομακρυνθεί άμεσα ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας

Μετά και την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζόμενων Νοσοκομείου Πρέβεζας για το τι πραγματικά έγινε χθες στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου, γίνεται πλέον φανερό ότι ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας εξακολουθεί να πορεύεται ως κομματάρχης παρά ως Διοικητής.
Μετά δε και τη σημερινή ανακοίνωση των γιατρών της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, για την οποία ήδη κατατέθηκε σχετική Αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας, στην οποία περιγράφονται όχι μόνο οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο Διοικητής το ιατρικό προσωπικό, με ειρωνείες και συγκρούσεις, γίνεται σαφές ότι ο κ. Σκανδάλης δεν είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντα του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει αυτή τη στιγμή μετά και την αναστάτωση που έχει επιφέρει στην ομαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας η συμπεριφορά του Διοικητή του, κ. Σκανδάλη, με τις συνεχείς αντιπαραθέσεις με το ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό, τις πρωτοφανείς ελλείψεις προσωπικού, που έχουν οδηγήσει ακόμη και σε αδυναμία εκτέλεσης εφημεριών, τις συνδικαλιστικές διώξεις και τόσα ακόμη, είναι η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Κολυμβητικοί αγώνες το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των “Εν Νικοπόλει Ακτια 2020”

Επόμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στο σχολείο ΒΙΝΤΕΟ- Σποτ του υπ. Παιδείας με παιδικό τραγούδι για τα μέτρα προστασίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...