Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:00

Κώστας Λογοθέτης:”Πρέπει όλοι να ενωθούμε για το καλό της πόλης μας”

Στο στούντιο του Ράδιο Πρέβεζα 93 και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδης, ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Τρίτης, καλεσμένος ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα” Κώστας Λογοθέτης.

Ο κ. Λογοθέτης αναφέρθηκε στο ζήτημα που είχε προκύψει με την εικόνα στο κάστρο του Αγ. Ανδρέα να θυμίζει έναν απέραντο σκουπιδότοπο, κάτι για το οποίο ο σύλλογος είχε στείλει στα τοπικά Μ.Μ.Ε καταγγελία και μία σειρά φωτογραφιών.

Το συγκεκριμένο θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, αφού ο Δήμος την επόμενη κιόλας μέρα πήγε με το τμήμα καθαριότητας και μάζεψε όλα τα σκουπίδια.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα” μίλησε και για τις σχέσεις που έχει ο σύλλογος με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας, κ. Στράτο Ιωάννου, τονίζοντας: ” τον κ. Ιωάννου έχουμε επισκεφθεί επίσημα από το 2011 μέχρι σήμερα 4-5 φορές. Έχουμε συζητήσει για πολλά πράγματα και μας έχει βοηθήσει. Ωστόσο εμείς δεν μπορούμε να βλέπουμε άσχημα πράγματα να γίνονται δίπλα μας και να μην αντιδρούμε”.

Στην συνέχεια ο κ. Λογοθέτης μίλησε για την σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν με αφορμή τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση, κάνοντας λόγω για την συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου με τον Δήμο και την κατάθεση δύο προτάσεων στην ατζέντα των εκδηλώσεων, κάτι που θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος ο κ. Λογοθέτης αναφέρθηκε επίσης και στην δημιουργία ενός ψηφιακού μουσείου, που θα γίνει με την βοήθεια ειδικών και φυσικά του Δήμου Πρέβεζας, κάτι που όπως ακούστηκε στην εκπομπή, υπάρχουν θετικά αποτελέσματα από την πλευρά του Δήμου.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του πρόεδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα” Κώστα Λογοθέτη”

 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα φωτιστικά σώματα στην παραλία της Λούτσας

Επόμενο Άρθρο

Νέα σελίδα της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Πάργας στο Facebook – Επισκεφθείτε την

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...