Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 13:47

Κύπελλο: Ο Φιλαθλητικός κοίταξε στα μάτια τον Άρη – Αποκλεισμός για τα κορίτσια της Πρέβεζας (pics)

Η ανωτερότητα του Άρη Θεσσαλονίκης, φάνηκε στο γήπεδο κερδίζοντας τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας με 3-0 στα σετ (19-25), (10-25), (17-25) για την φάση των 8 του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών.

Ωστόσο τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου κοίταξαν στα μάτια την ομάδα της Θεσσαλονίκης και πάλεψαν και τα τρία σετ.

Το παιχνίδι με έναν αντίπαλο δύο κατηγορίες πιο πάνω και με μία τεράστια ιστορία, γράφεται στο αθλητικό βιβλίο του νομού Πρέβεζας, καθώς η ομάδα του Φιλαθλητικού είναι ο μοναδικός σύλλογος που φτάνει να αντιμετωπίζει έναν τέτοιο σύλλογο την προημιτελική φάση κυπέλλου.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έχασε σαν σήμερα την ζωή του.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος παρέδωσε λεύκωμα της Πρέβεζας στον αρχηγό της αποστολής του Άρη Θεσσαλονίκης.

Διαιτητές: Γκόλφης Παναγιώτης (Σύνδεσμος Πελοποννήσου), Φλούδας Μιχάλης, Γκάτζια Χρυσή (Σύνδεσμος Δυτικής Ελλάδος.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος-Βασίλης Θεοδωράκης): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Βαλέρια, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα, Γκίμπερτ.

Άρης Θεσσαλονίκης (Γιάννης Τσαϊρέλης): Τάνη, Απλαδά, Σίλβα, Τσούμπα, Μπέτσεβα, Καϊσέντο, Κακουσάτου, Σαλαγκούδη, Κεραμιτσοπούλου, Λαμπριανίδου, Θεοδοσίου, Νταφοπούλου, Μπιτσιγκώνη, Καμπούρη.

Προηγούμενο Άρθρο

Έφτασε η μεγάλη ώρα για την γιορτή του αθλητισμού – Σήμερα όλοι στο ΔΑΚ

Επόμενο Άρθρο

Κύπελλο Ελλάδος: Πέτρος Παπαδόπουλος ”Ήταν μια καλή εμπειρία για εμάς – Μόνο κέρδος είχαμε”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...