Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 23:16

Κωνσταντίνα Τούνη: Η Ηπειρώτισσα καλλονή με την χρυσή φωνή τραγούδησε και διαφήμισε την Πάργα

Η 28χρονη σήμερα Κωνσταντίνα Τούνη με καταγωγή από Σέρρες (μητέρα) και Ιωάννινα (πατέρα), ξεκίνησε την μουσική της διαδρομή από 14 ετών και έχοντας το Ηπειρώτικο αίμα μέσα της άρχισε να τραγουδάει Ηπειρώτικα.

Μεγαλωμένη στην Γερμανία, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, ήρθε στην Ελλάδα το 2020 για την συμμετοχή της στο talent Show ‘’The Voice’’, εκεί όπου έκανε άπαντες να σηκωθούν και να χορέψουν Ηπειρώτικα.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς το όνομα της Κωνσταντίνας ξεκίνησε να γίνεται πλέον γνωστό.

Έχοντας εκτός της χρυσή φωνή και την εξωτική της ομορφιά, κατάφερε να ‘’κλέψει’’ γρήγορα τις καρδιές πολλών ανθρώπων του ελληνικού πενταγράμμου και να δέχεται δεκάδες προτάσεις για συνεργασίες και συναυλίες σε περιοχές της χώρας.

Μία από αυτές και η συνεργασία της με τον Γιάννη Καψάλη και Μάκη Τσίκο.

Η Κωνσταντίνα ωστόσο δεν ξέχασε την Ήπειρο και με την πρώτη ευκαιρία επισκέπτονταν περιοχές και στους 4 νομούς και τραγουδούσε Ηπειρώτικα τραγούδια με την συνοδεία μόνο μιας κιθάρας, διαφημίζοντας παράλληλα και τις περιοχές, αφού οι χιλιάδες ακόλουθοι σε facebook και instagram εντυπωσιάζονταν τόσο από τα τραγούδια, αλλά και τις τοποθεσίες όπου έβλεπαν.

Η Κωνσταντίνα το καλοκαίρι του 2022 ήρθε στην Πάργα εκεί όπου μαζί με τους μουσικούς της τραγούδησε το ”H νύχτα μυρίζει γιασεμί”, ντύνοντας το βίντεο με πλάνα από την πανέμορφη Πάργα.

Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες like και κοινοποιήσεις από Έλληνες από ολόκληρο τον κόσμο.

Η Κωνσταντίνα ζει για το τραγούδι δηλώνοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της: ‘’Το πρώτο και άμεσο μου βήμα, είναι μια βιντεοσκοπημένη ηχογράφηση με τα πιο αγαπημένα μου Δημοτικά και όχι μόνο, τραγούδια. Είναι μια δουλειά που οι συνεργάτες μου και εγώ, έχουμε αρχίσει ήδη να ετοιμάζουμε. Η μεγαλύτερη μου πρόκληση σε αυτό το Project, θα είναι να καταφέρω να ερμηνεύσω τα τραγούδια αυτά με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσεγγίσω απο τα μικρά παιδιά μέχρι και τους ηλικιωμένους’’.

Δείτε το τραγούδι από την Πάργα:

Προηγούμενο Άρθρο

Ο σωστός χρόνος του π. Δημητρίου Μπόκου

Επόμενο Άρθρο

Επιστροφή στο γήπεδο για τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας – Υποδέχεται τον Ε.Ο Σταυρούπολης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...