Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 4:03

Κυπελλούχος ΕΠΣ ο Ερμής Καναλίου για το 2024 – MVP του αγώνα ο σκόρερ του Ερμή Γιώργος Ράπτης (pics)

Η καταρρακτώδης βροχή χάλασε την φιέστα του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, παρότι η διοίκηση της ΕΠΣ είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις, αλλά και τον Dj Σπύρος Βρυώνη.

Στο πρώτο ημίχρονο η βροχή και ο δυνατός αέρας που επικρατούσε δεν άφησε τους παίκτες και των δύο ομάδων να αγωνιστούν στον βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη η βροχή σταμάτησε ο Ερμής μπήκε πιο αποφασισμένος στο γήπεδο δείχνοντας να θέλει το κύπελλο.

Έτσι με τον Γιώργο Ράπτης να σημειώνει και τα δύο τέρματα στο 65ο και 75 λεπτό ο Ερμής κατάφερε και σήκωσε την πολυπόθητη κούπα του κυπελλούχου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, απέναντι στον Θρίαμβο Λούρου ο οποίος έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, κυρίως στο δεύτερο γκολ, για το οποίο υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες ότι ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Ο αρχηγός του Ερμή και σκόρερ των δύο τερμάτων Γιώργος Ράπτης αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, για να παραλάβει τιμητική πλακέτα στο τέλος του αγώνα.

Το παρών στον Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ”Αθανασία Τσουμελέκα” έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γιώργος Κοκκίνης, Δ.Ε Λούρου Νίκος Παγγές, ο επικεφαλής της ”Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Καναλίου Χρήστος Κουμπουλης και Λούρου Σπύρος Γκούρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Ηλίας Φίτσας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σαράφογλου, το μέλος της ΕΠΣ Παναγιώτης Χαλκίδης, ο αναπληρωτής ταμίας Θοδωρής Πανούσης.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι βραβεύσεις των διαιτητών, καθώς και των δύο ομάδων.

Εκ μέρους του μεγάλου χορηγού του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας που ήταν το Cuba Bar στην Λούτσα Πρέβεζας, το παρών έδωσε ο Νίκος Γκέλης.

Διαιτητής: Φίτσας Γ.

Βοηθοί: Αναγνωστάκης Π. – Κώτσης Θ.

4ος: Φίτσας Β.

Ερμής Καναλίου (Άγγελος Μπέκας): Καραπιπέρης, Ιορδανίδης (79’ Δημουλιάς), Μπρούβας, Καραγεώργος, Κώστας, Τάσσης, Αργύρης, Τσάλα (11’ Κόκκαλης-80’ Ντοματάς), Σακκάς, Ράπτης, Γούλας.

Θρίαμβος Λούρου (Γιώργος Γιάννος): Μήτσιος, Λάκκας, Κακιώνης, Ντάβανος, Χεμπέγια, Σούρδης (79’ Γκούρας), Δήμας, Πάνου, Κολιός Γ. (74’ Βαρσάμης), Γεωργίου, Γρηγορίου(66΄ Ρίζος).

ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΠΣ 2024 ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ 2-0

Προηγούμενο Άρθρο

Κυπελλούχος ΕΠΣ ο Ερμής Καναλίου – Κέρδισε τον Θρίαμβο Λούρου με 2-0 υπό καταρρακτώδη βροχή

Επόμενο Άρθρο

Το Pre Game του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...