Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:51

Κυβερνητικά κλιμάκια στην Ήπειρο – Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στην Πρέβεζα

Ο ερχομός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 5 Απριλίου στα Ιωάννινα, έχει κάνει τα κομματικά όργανα της Ηπείρου να είναι υπ’ ατμών, προκειμένου να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες λεπτομέριες.

Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει δεκάδες συσκέψεις με φορείς και κομματικά στελέχη στην Ήπειρο, πριν την κεντρική ομιλία του που θα γίνει στο ξενοδοχείο Du Lac.

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους τέσσερις νομούς της Ηπείρου θα επισκεφθούν κλιμάκια προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, την πορεία των έργων αλλά και να πάρουν τα μηνύματα των πολιτών πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Στην Πρέβεζα θα βρεθεί την Τετάρτη το πρωΐ η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία θα συναντηθεί με φορείς του τουρισμού και με φορείς του νομού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπητά κυβερνητικά στελέχη της Ν.Δ, η οποία έχει επισκεφθεί το νομό μας αρκετές φορές.

Υπάρχει ωστόσο η πληροφορία ότι την Πρέβεζα θα επισκεφθεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, χωρίς ωστόσο η πληροφορία αυτή να έχει επιβεβαιωθεί.

Όλες οι συναντήσεις των κυβερνητικών κλιμακίων στους 4 νομούς θα γίνουν το πρωΐ, ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί θα δώσουν το παρών στα Ιωάννινα στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προηγούμενο Άρθρο

Ολοκληρώθηκε ο αγώνας δρόμου 2nd Acheron Health Run (Live-pics)

Επόμενο Άρθρο

Κυβερνητικό κλιμάκιο στην Πρέβεζα – Λ. Μενδώνη – Σ. Ζαχαράκη – Λ. Αυγενάκης

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...