Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 17:29

Κορονοϊός: Μοδίστρα από την Πρέβεζα ράβει εθελοντικά μάσκες για το νοσοκομείο και συλλόγους

Η Ελλάδα ήδη βρίσκεται εδώ και μέρες σε αυστηρά περιοριστικά μέτρα, με τους ανθρώπους της υγείας να δίνουν μία καθημερινή μάχη απέναντι σε έναν αόρατο εχθρό.

Ένα από τα μέτρα προστασίας είναι οι μάσκες, όπου η χώρας μας αρχίζει και αντιμετωπίζει σημαντικές ελλείψεις.

Και εδώ έρχεται η εθελοντική πρωτοβουλία ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι βοηθούν όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Έτσι λοιπόν μία μοδίστρα από την Πρέβεζα, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου ξεκίνησε να ράβει μόνη της μάσκες και να τις προσφέρει σε γιατρούς στο νοσοκομείο Πρέβεζας, στο δημαρχείο, στο ταχυδρομείο σε συλλόγους και άλλους ανθρώπους που τις έχουν ανάγκη.

Ο λόγος για την κ. Ναταλία Ζέκιου, η οποία έχει φτιάξει και μοιράσει περισσότερες από 1000 μάσκες, οι οποίες είναι φτιαγμένες από ύφασμα βαμβακερό και λάστιχο.

Η κ. Ζέκιου έφτιαξε μόνη της το πατρόν σύμφωνα όμως με τις προδιαγραφές και μάλιστα σε δύο σχέδια.

Έτσι καθημερινά και για πολλές ώρες η μοδίστρα από την Πρέβεζα ράβει και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να τις τελειώσουν τα υλικά όπως είπε αποκλειστικά στο onprevezanews.gr

”Το κάνω για να βοηθήσω και εγώ όπως μπορώ. Με δικά μου έξοδα αγόρασα το ύφασμα και το λάστιχο. Δεν έχω βοήθεια από κανέναν και τα κάνω όλα μόνη μου. Θα συνεχίσω να προσφέρω και εγώ όσο μπορώ… μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που μας βοηθάνε” είπε η κ. Ζέκιου.

Πράξεις τέτοιες είναι άξιες συγχαρητηρίων και αξιέπαινες, ωστόσο η κ. Ζέκιου δε το κάνει για ευχαριστώ, το κάνει επειδή θέλει να προσφέρει ότι μπορεί από την δική της πλευρά.

Ας ελπίσουμε το παράδειγμα της κ. Ζέκιου, της μοδίστρας από την Πρέβεζα να βρεθούν και άλλοι εθελοντές  να το συνεχίσουν…

Προηγούμενο Άρθρο

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού – Πρόκειται για 44χρονη γυναίκα

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας: Φέρτε μας όπλα να πολεμήσουμε

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...