Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:57

Κορονοϊός: Η περιπέτεια υγείας Πρεβεζάνου – ”Οι 7 ημέρες που μου φάνηκαν αιώνας”

Η Πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσά μας και να ”χτυπά” ακόμη συνανθρώπους μας, πολλοί εκ των οποίων να νοσούν με βαριά συμπτώματα, ενώ ορισμένοι με ήπια και χωρίς να χρειαστεί η εισαγωγή τους στο νοσοκομείο.

Η ιστορία όμως ενός συμπολίτη μας (ανεμβολίαστος), του άλλαξε τον τρόπο σκέψης αφού όπως δηλώνει ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ”Οι 7 ημέρες που μου φάνηκαν αιώνας”.

Ο ίδιος διηγείται την προσωπική του περιπέτεια και τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τους γιατρούς να δίνουν μάχη όπως ο ίδιος περιγράφει για να τον κρατήσουν στη ζωή.

”Νόσησα με covit19, είμαι ανεμβολίαστος για τους δικούς μου προσωπικούς λόγους και την Τρίτη ημέρα νόσησης ο κορωνοϊός με μεγάλη φλεγμονή μου σταμάτησε την λειτουργία τού οισοφάγου και όλου τού συστήματος του λαιμού, με αποτέλεσμα να μην μπορώ όχι μόνο να φάω, αλλά ούτε να πιω νερό!!! Κατάλαβα άμεσα ότι η πορεία μου ήταν προδιαγεγραμμένη. Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησα για το νοσοκομείο Πρέβεζα να μου κάνουν εισαγωγή γιατί χάνονταν η ζωή μου. Μπήκα στο νοσοκομείο (άγνωστος) μέσα στους αγνώστους και έγινα γνωστός μέσα στους γνωστούς άγνωστους τού τόπου μας, πού νοσούσαν με κορονοϊό και είχαμε όλοι μαζί ένα κοινό εχθρό, ένα κοινό σκοπό” γράφει ο ίδιος.

Να ξαναβγούμε ζωντανοί!!!

”Να ξαναβγούμε ζωντανοί” αυτό ήταν το τελικό μήνυμα, αφού το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πρέβεζας με μεγάλες θυσίες από την προσωπική τους ζωή και επιστημονικό επαγγελματισμό, με (ανέστησαν) και ξεγέλασαν τούς (δαίμονες) που έκρυβα μέσα μου… με μια μεγάλη στάλα ευτυχίας!!!!

Ο ίδιος κλείνει το μήνυμά του λέγοντας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσoκομείου Πρέβεζας: ”Του ευγνωμονώ μέσα από την καρδιά μου, έναν – ένα ξεχωριστά και όλους μαζί για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν σε όλους εμάς που το έχουμε τόσο πολύ ανάγκη”.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

ΝΟΔΕ Πρέβεζας: Ολοκληρώθηκε η συλλογή ανθρωπιστική βοήθειας για την Ουκρανία

Επόμενο Άρθρο

Εξαιρετικοί οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου Κ14 που έγιναν στην Πρέβεζα (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...