Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 4:19

Κορονοϊος: Να σταματήσουν ορισμένοι να εκθέτουν ανθρώπους και επιχειρήσεις

Τα τελευταία 24ωρα, έχει ξεκινήσει μία έντονη παραφιλολογία διασποράς ψευδών ειδήσεων στην Πρέβεζα, όπου σε πολλές περιπτώσεις αγγίζουν τα όρια της τρέλας.

Μάλιστα, υπό μορφή ‘’μυστικού’ ή ‘’έχω έγκυρες πηγές’’, το ένα διαδέχεται το άλλο, με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει ξεφύγει.

Ορισμένοι, προχωρώντας πάρα πολύ, διαδίδουν ονόματα συμπολιτών μας, ακόμη και επιχειρήσεων, πλήττοντας ανθρώπους και καταστήματα.

Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για μία κατάσταση, που έγινε με συμφέροντα ή εσκεμμένα, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν ζημιά στην τουριστική εικόνα της πόλης ή των επιχειρήσεων.

Επιτέλους θα πρέπει να σταματήσουν εδώ και τώρα όλα αυτά, μα πάνω από όλα η διασπορά ψευδών ειδήσεων και έκθεσης συμπολιτών μας και επιχειρήσεων.

Ο Δήμος της Πρέβεζας κάνει τεράστια προσπάθεια να προσεγγίσει κόσμο στην πόλη, οι επιχειρήσεις παρέχουν όλα τα μέτρα προστασίας, τόσο των υπαλλήλων όσο και των πελατών, οπότε ας σταματήσετε εδώ και τώρα όλοι να μεταδίδετε ΨΕΜΑΤΑ.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων αποτελεί ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ…

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασία Ηπείρου επίσημα αναφέρουν ένα κρούσμα, το οποίο παραμένει σε κατ’ οίκον νοσηλεία για 14 ημέρες.

Προηγούμενο Άρθρο

Η Δήμητρα από το ‘’Κατσείτε να γελάσουμε’’ σατιρίζει τον τοπικό Σύμβουλο

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα του Δημάρχου Πάργας κ. Ζαχαριά σχετικά με την αυριανή έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...